Радвам се, че започнахме с победа във Втора лига. Искам

...
Радвам се, че започнахме с победа във Втора лига. Искам
Коментари Харесай

Николай Христозов: Беше важно за младите момчета да започнем с победа

" Радвам се, че започнахме с победа във Втора лига. Искам да отдам заслуженото на Ботев II, тъй като залагат на млади момчета, което им прави чест ", съобщи Христозов пред Sportal TV .
 Витоша се оправи с дубъла на Ботев (Пд) Витоша се оправи с дубъла на Ботев (Пд)
" Мисля, че и първото, и второто полувреме контролирахме мача. Имахме своите благоприятни условия. Радващо е, че направихме положителни офанзива и бяхме разнородни. Не успяхме да осъществяваме всички положения, само че въпреки всичко взехме решение срещата в наша изгода.
15  Витоша (Бистрица) - Ботев (Пловдив) II
Малко изоставаме с подготовката, само че с помощта на работата по време на тренировките ще наваксаме. Важно беше за младите момчета да почнем с победа. Имахме 3-4 дебютанти. Осъзнаваме добре, че не сме на нужното равнище, което желаеме да демонстрираме ", продължи той.

" Надяваме се да демонстрираме все по-добри игри във Втора лига. Разликата по отношение на Трета лига е в интензитета и бързата игра с топка. Радващо е, че има млади футболисти във Втора лига, което значи, че футболът ще бъде по-бърз. С този състав ще изкараме сезона.

Искам от момчетата това, което упражняват, да го демонстрират в мачовете. Знам какви са техните благоприятни условия и имат огромен късмет да ги покажат във Втора лига ", приключи наставникът на Витоша пред нашата камера.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР