„Радвам се, че за по-малко от месец имаме над 20

...
„Радвам се, че за по-малко от месец имаме над 20
Коментари Харесай

Кметът Тодор Попов към отличените млади спортисти: Увереност...

„ Радвам се, че за по-малко от месец имаме над 20 първенци в разнообразни типове спортове. Това е вярната рецепта. Увереността идва от успехите, от самочувствието, че си най-хубавият и от упоритостта да бъдеш най-хубавият. Искам да имате самочувствието на сполучливи хора, които са задоволени от това, което са постигнали.” Това съобщи пред спортистите и техните треньори кметът на Пазарджик Тодор Попов и за следващ път акцентира, че поставената основна пред спортистите е да бъдат първи във всички типове спорт.



„ Ще продължим нашите старания да подобряваме материалната база и изискванията, в които вие спортувате. Другата седмица откриваме новата спортна зала в Спортното учебно заведение и ще създадем първа копка на залата в „ Зоната на здравето”, която до месец октомври би трябвало да бъде приключена. Ще продължим следващата година със зала „ Хебър” и с парк „ Стадиона”, където ще създадем едно сложно игрище, а през 2023 година – и стадионът на „ Младост”. Тогава ще имаме най-хубавата спортна база в България, по тази причина би трябвало и да покажем, че сме най-добрите”, сподели още Тодор Попов.



Председателят на Сдружение „ Пазарджик спортува” и отговаряща за развиването на спорта в Пазарджик Ренета Камберова също поздрави отличените спортисти и уточни, че през този месец награди по стратегия „ Граждански импулс” получават 25-ма, спечелили шампионски трофеи в 9 типа спорт. „ Гордеем се с всеки един от Вас”, сподели Ренета Камберова при връчването на премиите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР