Радвам се, че това се случва на този етап от

...
Радвам се, че това се случва на този етап от
Коментари Харесай

Патрик Демпси - най-сексапилният мъж на планетата, искал да стане автомобилен състезател

Радвам се, че това се случва на този стадий от живота ми - подобен беше един от първите мнения на 57-годишния артист Патрик Демпси, откакто списание " Пийпъл " го разгласи за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 година " Щастлив съм, че са взели това решение и тази година съм аз ". Той твърди, че въобще не е очаквал сходно самопризнание.

Демпси, който набра международна известност с присъединяване си в сериала на Ей Би Си " Анатомията на Грей ", разбра, че е определен за най-сексапилния жив мъж на планетата в " Шоуто на Джими Кимъл ". 

На 57 години той е вторият най-възрастен представител на мощния пол, почетен с купата. През 1989 година сп. " Пийпъл " реши да отличи Шон Конъри, който тогава беше 59-годишен. Изданието дефинира най-сексапилния жив мъж на планетата от 1985 година Миналата година това беше Крис Еванс.

" Пикът ми беше преди доста години ", пошегува се Патрик Демпси. " Но към момента съм тук ". Освен с актьорската специалност, той интензивно взе участие и в автомобилни надпревари, поради които твърди пред медии в Съединени американски щати, че преди години бил подготвен да напусне Холивуд.

Моментът за оповестяването на Демпси за най-сексапилен мъж на планетата съответства с акциите за две нови заглавия с негово присъединяване. Хорърът " Черен петък " (Thanksgiving), дело на режисьора Илай Рот, излиза в Съединени американски щати на 17 ноември, а в България - на 1 декември. Филмът " Ферари " (Ferrari) пък потегля в кината в Съединени американски щати в края на декември. 



В " Черен петък " Демпси е шериф, преследващ сериен палач, а във " Ферари " се превъплъщава в ролята на италианския авто играч Пиеро Таруфи. Режисьор на продукцията е Майкъл Ман, а в нея вземат участие също Пенелопе Крус и Адам Драйвър. Заглавието беше показано за първи път по време на кинофестивала във Венеция през лятото.

Демпси споделя, че от години следил подготовката за кино лентата. Той даже се свързал с Ман и го помолил да го включи в продукцията. " Обадих се на Майкъл и споделих: " Искам да обсъдим присъединяване ми ", спомня си артистът през " Пийпъл ". " Това ме научи, че в случай че в действителност човек желае нещо, то би трябвало самичък да се заеме ".

Самият Демпси е фен на високите скорости и има много участия в надпревари в Съединени американски щати и Европа. Преди години той даже декларира, че в случай че му се отдаде опция, ще се откаже от актьорската специалност и ще се посвети напълно на мотоспортове. Актьорът е собственик и на сбирка от редки коли, с която доста се гордее.



Кариерата на Патрик Демпси в Холивуд стартира през 80-те години на предишния век, като измежду първите му филми са Can`t Buy Me Love (1987) и Loverboy (1989). Участва също в " Зараза " (1995), " Писък 3 " (2000), " Трансформърс 3 " (2011). Продуценти и режисьори като че ли го одобряват за идеалния воин в сантиментални филми и Демпси има много функции в сходни продукции - " Сватбен сезон (2002), " Шаферът " (2008), " Денят на влюбените " (2010), " Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта " (2016) и др. 

Световната популярност обаче получава с присъединяване си в лекарския сериал " Анатомията на Грей ", в който извършва ролята на доктор Дерек Шепърд. За нея е номиниран през 2006 година и 2007 година за премия " Златен глобус " в категорията за най-хубав артист в ефирен трагичен сериал.

Най-сексапилният жив мъж на планетата се радва на крепко семейство, въпреки че със брачната половинка му Джилиан минават през сложни моменти и преди време са на крачка от бракоразвод. Женени са от 1999 година, като това е втори брак за артиста. Родители са на 16-годишните близнаци Съливан и Дарби, както и на Талула, която е на 21 години. Пред " Пийпъл " Демпси споделя, че е същинско предизвикателство да отгледаш наследниците си в Холивуд. Според него е съумял да държи децата си крепко стъпили на земята, макар че и те са попадали в светлините на прожекторите. 



Демпси признава, че синовете му го карат непрестанно да поддържа добра форма. " Те ме държат доста деен ", споделя той. " Трябва да подкрепям форма, с цел да съм в крайник с тях. Колкото по-възрастен ставаш, толкоз повече старания би трябвало да полагаш ". Той обича да кара колело, изключително в планината, както и най-малко три пъти седмично гледа да е във фитнес залата, само че признава, че поради натоварения си график по време на фотосите на " Ферари " не е успявал да е толкоз непрекъснат, колкото му се желае. 

И в случай че синовете са тласък за физическата интензивност, то щерка му е тази, поради която артистът нарушава нормалния си хранителен режим. Той споделя, че Талула е майсторка на сладки и тестени изкушения, към които не може да остане апатичен. " Дъщеря ми е страховит сладкар, постоянно опитва, а аз пробвам ", споделя Патрик Демпси. " Хлебните произведения и сладкиши са моята уязвимост ". Очевидно обаче е съумял да откри верния баланс, с цел да се поддържа в доста добра физическа форма и да заслужи купата " Най-сексапилен жив мъж на планетата " на списание " Пийпъл ". 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР