„Радвам се, че спечелих първия сезон на Ергенът“. Бях сигурна,

...
„Радвам се, че спечелих първия сезон на Ергенът“. Бях сигурна,
Коментари Харесай

Виктория съжалява за скандала с Александра: Бих й се извинила

„ Радвам се, че завоювах първия сезон на " Ергенът “. Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра, само че нещата се развиха по различен метод. Поласкана съм, че получих последната роза “ – показа Виктория Капитонова в „ Преди обед “.

Тя закупи популярност и с присъединяване си в MasterChef, като още тогава бе избрана като нахалница.

„ Наричат ме нахалница евентуално, тъй като съумявам с говорене, интонация и погледи да стигна до това, което желая. Понякога и играя, признавам си го “ – съобщи Виктория през смях.

Виктория разяснява и спора си с Александра.

„ Там изпадаш в крайни положения, тъй като нямаш други обществени контакти. Не мога да кажа, че това, което видях на екрана, съм тъкмо аз. Никога не бих изпаднала в такава експанзия в действителния живот, тъй като можеш да си тръгнеш. В риалитито няма по какъв начин да си тръгнеш. Излях чашата с джин, тъй като желаех да сложа точка на диалога с Александра. Сега по-скоро скърбя за този миг. Не е красиво и не ми отива, само че се случи. Бих се извинила на Александра. Нямам неприятни усеща към никого, това е игра, шоу и каквото се е случило, би трябвало да си остане там “ – призна Виктория.

Тя добави, че, в случай че има работен ангажимент с Александра, ще го извърши.

„ Ние сме експерти. Беше редно да има някакво шоу. Гледах сходни излъчвания от други страни и видях кое е забавно и кое не. Разбрах, че, в случай че заставам на едно място и икономисвам страстите, няма да е атрактивно. Малко прекалих, несъмнено “ – сподели Виктория, смеейки се.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР