Радвам се, че предложените от мен мерки за подпомагане на

...
Радвам се, че предложените от мен мерки за подпомагане на
Коментари Харесай

Каракачанов: Радвам се, че предложените от мен мерки за подпомагане на земеделските производители бяха приети от министър Танева

Радвам се, че препоръчаните от мен ограничения за подкрепяне на земеделските производители бяха признати от министър Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри, декларира вицепремиерът и водач на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността в позиция, публикувана от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Поводът е информацията, която Танева даде на конференция през днешния ден, че Държавен фонд "Земеделие " ще даде спомагателна дотация за производството на всички типове зеленчуци за 2020 година в размер на 150 милиона лв..

Ще не преставам да упорствам пред Министерски съвет и останалите препоръчани от мен ограничения за поддръжка на селското стопанство в страната да бъдат признати, декларира още Каракачанов.

Танева: Нямаме изхвърлена продукция. Идва ново предизвикателство - реколтата от череши

От Вътрешна македонска революционна организация напомнят, че преди 10 дни вицепремиерът Каракачанов е внесъл в Министерски съвет предложение за подкрепяне на българските аграрни производители.

Едната мярка, да има опция да бъде спрян вносът на сезонни плодове и зеленчуци до привършване на родното произвеждане, беше вкарана в законодателството за изключителното състояние. Днес на брифинга земеделският министър акцентира, че оповестената дотация също е по самодейност на Каракачанов, означават от Вътрешна македонска революционна организация.

В известието се напомнят и препоръчаните ограничения в бранш "Земеделие ", измежду които са разширение мярката 60/40 към заетите в селското стопанство, ограничения за поддръжка на българските производители при реализацията на продукцията им, в това число сезонни забрани за импорт до привършване на родното произвеждане - признато, облагане със характерен налог огромните търговски вериги, в случай че не подсигуряват заслужен достъп на български производители в техните обекти и други
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР