Радвам се, че първото посещение е в Брюксел. Радвам се

...
Радвам се, че първото посещение е в Брюксел. Радвам се
Коментари Харесай

Плевнелиев канил Кирил Петков за министър още през 2013 г. |

„ Радвам се, че първото посещаване е в Брюксел. Радвам се на мощни и ясни послания на премиера Кирил Петков. За разлика от президента Радев, който сподели, че Крим е съветски, министър-председателят имаше ясно обръщение: Ние сме част от НАТО и Европейски Съюз “. Искаше ми се да видя мощно обръщение за присъединение към еврозоната. Това е допустимо “, съобщи президентът на България в интервала 2021-2017  година Росен Петков пред бТВ.

Плевнелиев означи, че има вяра в интегритета и желанията на Кирил Петков, само че всичко зависи от това дали ще успее да направи измененията, които заявява.

Двамата се познавали от дълго време и Петков е предложил Асен Василев за министър на стопанската система в назначеното от него служебно държавно управление на Марин Райков през 2013 година, откакто самият той не съумял да поеме поста.

Плевнелиев обаче вижда няколко неточности в съставянето на самото съдружно държавно управление при сключване на съдружното съглашение - самите договаряния за сформиране на съдружно съглашение бяха показани „ настояванията на партиите малко като лист по стремежи “ - всяка ще се бори са реализирането на своите обещания, за което ще желае средства от финансовия министър.

" Има огромна заплаха министерствата да се трансфорат в партийни касички, в случай че се ръководят единствено от един от съдружните сътрудници ", счита някогашният държавен глава.

С министри като „ комунистическия прокурор Рашков ние не можем просто без нищо да дадем цялостен картбланш “, добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР