Радвам се, че групата на БСП са повече от 20

...
Радвам се, че групата на БСП са повече от 20
Коментари Харесай

Рашидов разби Нинова с декларация в НС

Радвам се, че групата на Българска социалистическа партия са повече от 20 души. Вашата лидерка си чукна надницата и отпътува отново. Това съобщи някогашният министър на културата Вежди Рашидов от трибуната на Народното събрание, който прочете декларация. Взимам думата във връзка с нападките към ГЕРБ, съобщи той от парламентарната естрада, написа novini.bg.

По думите му леви депутати и тяхната лидерка облъчват обществото с клюки. Правят се нелепи изцепки, непрекъснато, и то по време на почивка. Не знам по какъв начин си позволявате и от чия камбанария вие линчувате, сподели Рашидов.

Публично заклеймихте ръководещите от ГЕРБ с думите тайфа крадци. В последна сметка, кои сте вие да ни осъждате на гражданска гибел, попита някогашният министър. Това е неприемлива клюка, сподели той. Аз персонално се усещам обиден като министър два мандата. Направена е театрална промяна, до момента в който при вас имаше отлив на аудитория, през днешния ден залите са цялостни, посочи Вежди Рашидов. Той изброи какво е направено в региона на културата за 7 години.

Г-жо Нинова, ходите като парламентарна манекенка, да си вършиме фотосесии с тъгите на хората, сподели той.

Да бяхте засадили най-малко едно дърво, посъветва я Рашидов.

Нинова наема артисти и поети по бездарни от самата нея, приключи Рашидов.

Аз единствено прочетох една декларация. А отсам се сподели една тежка засегнатост. Обвини се една цяла парламентарна група като убийци. Недопустимо е, спрете да яхвате болките на хората, сподели Рашидов.

Вие ли сте единствената, която съжалява за гибелта на тези 17 индивида при Своге, обърна се Рашидов към Нинова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР