Радвам се, че групата на БСП са повече от 20

...
Радвам се, че групата на БСП са повече от 20
Коментари Харесай

Рашидов разби Нинова с декларация в НС

Радвам се, че групата на Българска социалистическа партия са повече от 20 души. Вашата лидерка си чукна надницата и отпътува отново. Това съобщи някогашният министър на културата Вежди Рашидов от трибуната на Народното събрание, който прочете декларация. Взимам думата във връзка с нападките към ГЕРБ, съобщи той от парламентарната естрада.

По думите му леви депутати и тяхната лидерка облъчват обществото с клюки. Правят се нелепи изцепки, непрекъснато, и то по време на почивка. Не знам по какъв начин си позволявате и от чия камбанария вие линчувате, сподели Рашидов.

Публично заклеймихте ръководещите от ГЕРБ с думите тайфа крадци. В последна сметка, кои сте вие да ни осъждате на гражданска гибел, попита някогашният министър. Това е неприемлива клюка, сподели той. Аз персонално се усещам обиден като министър два мандата. Направена е театрална промяна, до момента в който при вас имаше отлив на аудитория, през днешния ден залите са цялостни, уточни Вежди Рашидов. Той избори какво е направено в региона на културата за 7 години. Г-жо Нинова, ходите като парламентарна манекенка, да си вършиме фотосесии с тъгите на хората, сподели той.

Да бяхте засадили най-малко едно дърво, посъветва я Рашидов.

Нинова наема артисти и поети по бездарни от самата нея, приключи Рашидов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР