радският съвет на БСП в Пловдив взе решение за снемане

...
радският съвет на БСП в Пловдив взе решение за снемане
Коментари Харесай

Ще предизвика ли Георги Гергов сътресение в БСП

радският съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив взе решение за снемане на политическото доверие от Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

От Българска социалистическа партия Пловдив излязоха с остра декларация и упрекнаха Корнелия Нинова в Гьобелсов метод, откакто управлението на социалистите изиска отстраняването на Георги Гергов от партията.

Мотивите за единомислещото решение на пленума са следните:

редовно нарушение на Устава на Партията, некадърно управление на Българска социалистическа партия и целеустремено основаване на спорове, зад които проличава блян към намаляване на партията. В годината на два значими избора това държание подсигурява поредна загуба за Българска социалистическа партия, което е изменничество към традициите и правилата на 130-годишната ни история.

"Втората по величина организация в страната, каквато е пловдивската, остро реагираме на възприетата от националното управление процедура да оповестява за взети решения през медиите. Категорично отхвърляме тази наклонност и се разграничаваме от дейностите на същото управление, които даже опонират на главния закон за социалистите – Устава ", се показва в декларацията.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР