Радоя Янков сподели мнението си след четвъртото място на слалома

...
Радоя Янков сподели мнението си след четвъртото място на слалома
Коментари Харесай

Радо Янков: Не бива да съм алчен, няма друга публика като българската

Радоя Янков показа мнението си след четвъртото място на слалома в Банско. Той съобщи, че не желае да бъде лаком, а единствено да е здрав. Янков показа също, че българската аудитория е неповторима и друга сходна няма.

„ Радостен съм от класирането – четвърто място пред родната аудитория в Банско. Не би трябвало да съм лаком, само че мисля, че нещата ще тръгнат. Предстои Световна купа, по-късно Световно първнество “.

„ Най-трудна беше втората подготовка. От нея зависеше класирането във финалите, където влязох с нелошо време. Оттам насетене бях освободен “.

„ Знаех, че на другото трасе ще има малко разлика, само че имах избор на трасе. Доволен съм, нищо че не влязох в топ 3 “.

„ Много пъти се е случвало със задни класирания да мина напред, само че не би трябвало да съм лаком, а да съм признателен, че съм здрав и нямам болки в гърба. Благодаря на всички за страхотната организация “.

„ Не знам какво да чакам. Задачата е да върша две положителни спускания. Искам да благодаря и на публиката. Всички се чуваха, даже респектираха другите, а това е значимо за мен “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР