Радостното все пак е, че в България има и партии,

...
Радостното все пак е, че в България има и партии,
Коментари Харесай

Петър Волгин: БСП е партията, която защитава нормалността и Слави трябва да го разбере

" Радостното въпреки всичко е, че в България има и партии, които пазят нормалността. От показаните в Народното събрание политически обединения такава, несъмнено, е Българска социалистическа партия. В това има прочут абсурд, тъй като посестримите на социалистите в Европа от дълго време са затънали в тресавището на демократичните ексцесии няма възможност да се измъкнат в миналото оттова. Нашите социалисти се държат доста по-достойно. Въпреки страхотния външен напън Българска социалистическа партия твърдо се опълчи на Истанбулската спогодба и по този начин сподели, че нормалността за нея е по-важна от наднационалните наставления ", разяснява журналистът в ефира на БНР.

" Естествено, най-важният въпрос е на коя страна ще застане първата политическа мощ „ ИТН “. Дали ще прегърне господстващата демократична идеология с нейния акцент върху мултикултурализма, третия пол, битката против измисленото „ бяло предимство “ и политическата уместност, което е днешното име на цензурата, или, в противен случай, ще избра нормалността, уважението към националните обичаи и история, отбраната на страната.
 Волгин: Слави Трифонов - част от смяната или част от статуквото? Волгин: Слави Трифонов - част от смяната или част от статуквото?
" Голямо недоволство се носеше тази седмица над Родината. От всички партии. Тези на статуквото и тези на митинга бяха извънредно единод...

Засега нямаме явен отговор на този въпрос, а изявления на представители на Има Такъв Народ дават учредения тя да бъде пращана както в единия, по този начин и в други лагер. Обаче има един лакмус, който е доста индикативен за същността на тази групировка.

Става дума за отношението на представителите на демократичния мейнстрийм към нея. Не може да не сте забелязали, че либералите – имам поради освен политиците, само че и всевъзможни коментатори, политолози, режисьори, аниматори – не могат да понасят „ ИТН “. То не са изобличителни публикации, не са гневни статуси във фейсбук, не са прочувствени словоизлияния по малките екрани. Целта на тези прояви е да бъде показана „ ИТН “ като някакво страшилище, което си е сложило за цел да унищожи нашия прелестен нов свят. И това не е инцидентна ненавист. Логична е, съобщи още той.

Либералите усещат, че Има Такъв Народ е тъкмо противоположното на всичко, което проповядват, и, надлежно, е опасност за тяхното владичество. Да, ние не можем да кажем в каква тъкмо посока по какъв начин ще се развие тази партия. Обаче едно е несъмнено. Ако „ ИТН “ желае да има съществено политическо бъдеще, тя би трябвало да избере страната на нормалността, да пази националното и елементарните хора, а не елитите. Ако тръгне по пътя на демократичните измислици, животът на Има Такъв Народ ще бъде доста по-кратък от предстоящото ", сподели още Петър Волгин.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР