Радостни сме да ви съобщим, че Kaldata, една от най-старите

...
Радостни сме да ви съобщим, че Kaldata, една от най-старите
Коментари Харесай

Каналът на Kaldata във Viber вече има над 10000 последователи

Радостни сме да ви съобщим, че Kaldata, една от най-старите онлайн медии в България и най-популярният български уебсайт за софтуерни, хардуерни, софтуерни, научни, автомобилни и геймърски вести, към този момент има над 10,000 почитатели в своя Viber канал.

Това е достижение, реализирано за по-малко от две години след въвеждането на този вид групи в едно от водещите приложения за диалози и известия в света. Благодарение на вас, нашите читатели, най-голямата българска софтуерна медия, Kaldata, има и най-големия Viber канал на тази тема, предоставяйки на своите клиенти ежедневна доза увлекателни вести непосредствено на техните телефони.

Каналите във Viber са идеални за разпространяване на информация към огромни групи, като в същото време обезпечават високо равнище на дискретност, защото клиентите не могат да виждат другите членове. Лесният достъп посредством линк или QR код и опцията за модериране и ръководство на наличието вършат каналите ефикасен инструмент за марки, медийни организации и публични персони, които желаят да поддържат директна връзка със своята публика. Хората могат да се абонират за канали, следвайки известни персони, медии и организации по тематики като спорт, обучение, музика и развлечение.

Каналите оферират и алтернатива за мнения, създавайки чувство за обществено взаимоотношение в цифровия свят. Viber се ангажира с сигурността на потребителите, като се причисли към Европейската инструкция за попречване на език на ненавист и нелегално наличие онлайн.

Всеки клиент в канала ни във Viber получава особено селектирани вести, които се радват на огромен интерес, а огромна наслада за екипа ни носи това, че повече от 70% от клиентите са дейни и наблюдават новините постоянно.

Статистиката демонстрира, че над 95% от тях са от България и са отмерено разпределени във всички възрасти.

Наред с триумфа на нашата Viber група, останалите канали, съпътстващи уеб страницата също се радват на огромен интерес. Не сме не запомнили всички в нашите Форуми, а с цел да научите най-важното можете да ни харесате във Fасеbооk, да ни последвате в Gооglе Hoвини, ТіkТоk, Теlеgrаm, X и Instagram.

Имате опция да следите уеб страницата и посредством нашите специфични мобилни приложения, работещи за Аndrоіd, іОЅ и Нuаwеі!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР