Радостни сме да съобщим за реализирането на дългосрочния проект на

...
Радостни сме да съобщим за реализирането на дългосрочния проект на
Коментари Харесай

Социален павилион в Пловдив набира средства за благотворителност

Радостни сме да съобщим за реализирането на дълготрайния план на Дирекция „ Социална политика “, който цели да подсигурява на потребителите на обществените услуги, институции и партньорски планове, безплатен достъп до търговски обект - сглобяема дървена къщурка, споделят от общинската администрация в Пловдив.
Този самобитен „ обществен павилион” в обществените си измерения обезпечава, преди всичко, задоволство за възрастните и децата, изработили продуктите, че те са разпространявани, харесани и закупени от доста по-широк публичен кръг.
От общината се надяват да бъдат реализирани и доста по-високи финансови резултати от тази обществена идея, като набраните в допълнение средства, ще могат да се употребяват от общинските обществени услуги и институции за разширение опциите за обществена интеграция и ресоциализация на потребителите, участващи в стратегиите за арт-терапия.

В интервала 01.12.2017-10.01.2018 година в обекта, който се намира на площад „ Стефан Стамболов “ ще може да се закупи с благотворителна цел на ръчно направени от консуматори на обществени услуги продукти - картички, сувенири, украшения за дома, керамика, свещи.
Може да наблюдавате процеса на издухване на стъклото в ежедневните демонстрации от занаятчия по стъклодухане, като направените на място произведения, се оферират за продажба с благотворителна цел в интерес на „ АТЕЛИЕ ЗА СТЪКЛЕНИ ВЪЛШЕБСТВА” към Дом за възрастни хора с умствена назадничавост „ Св. Врач” за осъществяване на арттерапия, която основава умения за работа на уязвими групи хора с увреждания. Ще се оферират за продажба три групи стъклени издалия със личен дизайн и уникалност: 1/ стъклени елхови декорации и коледна украса; 2/ бижута от стъкло, 3/ стъклени сувенири.
От общината се надяват, че жителите и гостите на града ще поддържат Каузата „ Коледен базар на обществените услуги “ в гр.Пловдив и ще бъдат част от Коледното въодушевление на децата, младежите и възрастните хора, изработили тези произведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР