Радостин Василев заяви, че напуска ПП, но ще остане в

...
Радостин Василев заяви, че напуска ПП, но ще остане в
Коментари Харесай

Радостин Василев: Надявам се след този запис да няма правителство

Радостин Василев съобщи, че напуща Политическа партия, само че ще остане в Народното събрание и ще сътвори личен политически план. На конференция той пусна къс инсталиран запис от онлайн съвещание на Националния съвет на Политическа партия и съобщи, че ще даде цялостния 5-часов запис на медиите. Василев разгласи, че това, което се случва на съвещанието е изменничество по отношение на гласоподавателите на партията. Основното му обвиняване е, че Кирил Петков и Асен Василев авансово са желали коалиция с ГЕРБ, само че са заблудили последователите си.

Василев отхвърли присъединяване на службите в записа, както съобщи през вчерашния ден Кирил Петков. “Моят таблет и моят хол са службите ”, сподели той.



Депутатът изясни, че евентуално е поканен на онлайн съвещанието на Националния съвет на Политическа партия по простъпка, тъй като не е негов член. Радостин Василев сподели също, че съветът не е приел коалиция с ГЕРБ. След това Кирил Петков “с псувни ” е провокирал ново гласоподаване, което е приело неговото предложение за коалиция.

“Всеки можеше да записва каквото си желае ”, изясни Василев. Той слушал записа на идващия ден и останал учуден, от това, което чул. След това депутатът няколко дни изчакал, с цел да вземе решение да напусне Политическа партия и да огласи записа.

След този запис се надявам да няма държавно управление и да отидем на бързи избори. Само да грласуваме бюджета, съобщи Радостин Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР