Радостин Василев се завръща като министър на спорта само 3

...
Радостин Василев се завръща като министър на спорта само 3
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Още утре връщат Руди Гела като министър

Радостин Василев се завръща като министър на спорта единствено 3 дни откакто подаде оставката си. Още на следващия ден на съвещание на Министерски съвет премиера Кирил Петков ще разгласи, че той ще резервира поста си, научи Lupa.bg от сигурен източник. Василев подава оставата си в петък, както той призна през днешния ден пред медиите, под напън от страна на Слави Трифонов.

По-рано през днешния ден на конференция, запитан от публицисти, министър-председателя не отговори на въпроса дали известния като Руди Гела разколник от Има Такъв Народ ще резервира поста си. Самият Василев пък съобщи, че не му било " на живот и гибел " да е министър. Всъщност обаче точно това е била сделката му с " Продължаваме промяната " - да остане на поста си.

В по-дългосрочен проект, Радостин Василев евентуално ще влезе в редицита на партията на Кирил Петков и Асен Василев. На идващите избори, които, както се обрисува, ще са напълно скоро, той се чака да е в листите на Политическа партия на избираема позиция. Още преди 2 дни само Lupa.bg разкри, че Радостин Василев е минал в тима на " Продължаваме промяната ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР