Радостин Василев съобщи в профила си във Фейсбук, че е

...
Радостин Василев съобщи в профила си във Фейсбук, че е
Коментари Харесай

Отцепникът Радостин Василев, създал „Гражданско Движение Силна България”

Радостин Василев заяви в профила си във Facebook, че е основал „ Гражданско Движение Силна България ”. Василев беше министър на младежта и спорта в държавното управление, ръководено от Кирил Петков, и беше един от напусналите партията „ ИТН “.

„ Създадох придвижването, с цел да продължим по безапелационен метод дружно с Вас, жителите на България, битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на страната от лапите на бандитите би трябвало да продължи “, показва Василев в поста си.

Сред целите на придвижването ще е директното присъединяване на жителите в държавното ръководство и локалното самоуправление, както и реализиране на цивилен надзор за бистрота при работата на държавните и общинските институции.

Възстановяване на прозрачността и законността при ръководството на обществените финанси, преустановяване на порочните и незаконни практики в ръководството на страната и търсене на отговорност посредством въвеждане на настоящи механизми за надзор върху активността на държавното ръководство и локалното самоуправление, също са измежду целите на придвижването.

Радостин Василев ще води листата на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) в 07 МИР Габрово, оповестиха по-рано през днешния ден от пресцентъра на Политическа партия.

Радостин Василев
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР