Радостин Василев няма представа за какво говори, нито какво върши

...
Радостин Василев няма представа за какво говори, нито какво върши
Коментари Харесай

Красен Кралев: "Руди Гела" обяви война на целия спорт!

" Радостин Василев няма визия защо приказва, нито какво прави – това криво-ляво момче назначи най-лумпенизирания екип, управлявал ММС в миналото ", се споделя в поста на Кралев.
Бившият състезателен министър – Красен Кралев, отговори на наследника си Радостин Василев, който нощес го атакува остро пред " Евроком”, заявявайки, че ще влезе в затвор.

Ето каква е позицията на Кралев, която той разгласява в профила си във Facebook:
" Приемам с подигравка лъжите на Радостин Василев по мой адрес, тъй като държанието му демонстрира неустановеност и боязън. Няма от какво да се тормозя, тъй като като министър съм приключил голяма работа – единствено и само в интерес на българския спорт!
Публична загадка е #КОЙ конфигурира Радостин Василев на поста състезателен министър и каква му е задачата. Повечето министерства сега са отдадени на аренда на олигарси.
Радостин Василев няма визия защо приказва, нито какво прави – това криво-ляво момче назначи най-лумпенизирания екип, управлявал ММС в миналото.
Готвят няколко големи измами и обири, които ние деликатно следим и ще предотвратим. Събираме доказателства и когато сме подготвени, ще ги предоставим на общественото внимание. Ние не приказваме празни приказки – както прави Руди Гела.
Радостин Василев и сътрудниците му министри лъжат от боязън, че хората разкриха, че са въздух под налягане и скоро ще им кажат: " Вратата е там! " Лъжат от боязън, че няма да им стигне времето да откраднат това, което им се желае, нито ще съумеят да изпълнят дилемите, които господарите им са сложили.
Редица спортни федерации са подложени на систематичен тормоз от страна на Руди Гела, който се прави на огромен мъж като им стопира финансирането. Спортът е в потрес от това, което му се случва! Постоянно се получават недоволства от липса на съответно финансиране на българския спорт, липса на бистрота за сумите за финансиране на федерациите, както и на справедливи критерии по които се отпускат парите.
Радостин Василев разгласи война на целия спорт. Неговата задача е да обслужва федерациите и клубовете, а не да ги преследва и тероризира. Думата " министър " етимологически произлиза от латински и значи чиновник (в смисъл на обслужител), надлежно първи чиновник на страната. Това на него не му е известно! Той се счита за притежател на парите на федерациите.
Политици и спортисти ми се обаждат и се смеят на поръчковите текстове на Радостин Василев, в който самият той се разказва като заслужен за министър председател или най-малко за вътрешен министър. Звъни по редакциите да разгласяват нарцистичните му мисли в подмяна на финансиране от Спортния тотализатор. Вие си отговорете в чий болен мозък се въртят сходни маниакални мисли и какво може да направи, с цел да реализира задачата си. Но е жертван на неуспех! "
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР