Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ.Има такъв народ са

...
Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ.Има такъв народ са
Коментари Харесай

Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ

Радостин Василев напуща парламентарната група на ПП-ДБ.

" ИТН " са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ и са подготвени на всичко, с цел да вземат участие във властта. На път е да се образува коалиция сред " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и ГЕРБ. Аз не мога да поддържа такава коалиция, ще гласоподавам срещу нея и ще напусна парламентарната група на ПП-ДБ поради това, че това е изменничество по отношение на голяма част от българските гласоподаватели, които гласоподаваха доверие на " Продължаваме промяната ", съобщи Радостин Василев, съобщи Българска национална телевизия.

По думите му Природен парк е трябвало да бъдат единствената бариера пред ГЕРБ за домогване до властта.

" Този танц ще прерасне в прегръдка по ползи. Природен парк се интересуват от това непременно да употребяват изпълнителната власт с един милион оправдания - конституционната промяна е илюзия, вероятността да няма бюджет ", добави Радостин Василев и означи, че има задкулисие ", добави Радостин Василев.

Твърденията, че са правени записи в групата Радостин Василев окачестви като " цялостни неистини ".

" Никой не е правил сходни записи нито в стаята на
Всичко за Вашата сватба
групата, нито в централата. Това не дава отговор на истината. Г-н Петков беше много изплашен от други записи, с които аз не разполагам. Те са в областта на жълтото. Аз не съм дал своя вот за Росен Желязков, тъй като не мога да гласоподавам за представител на ГЕРБ. Вероятно ще станем очевидци на съдружно държавно управление след няколко дни ", съобщи още Радостин Василев.

Той дава конференция във връзка сделката сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да сформират експертно държавно управление с министър председател на ротация. Пресконференцията Василев разгласи в обществените мрежи през вчерашния ден с апела " Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България! ".

Според ПП-ДБ Василев се готви да пусне на конференцията изфабрикувани записи на диалози с депутати от обединението. Снощи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи, че зад това стоят службите, " дълбоката страна ", за неуспех на бъдещо държавно управление.

Гледайте онлайн конференцията на Радостин Василев тук и на страницата на " По света и у нас " във Facebook:

Радостин Василев беше министър на спорта от " ИТН " в кабинета " Петков
Всичко за Вашата сватба
", само че се отдели от партията в края на 47-ия парламент.

В края на април му беше пожелан имунитетът за това, че е заплашвал депутатката Христинка Иванова да напусне групата на Слави Трифонов и да се причисли към отцепниците в 47-ото Народно заседание.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg