Радостин Василев, който днес е в епицентъра на махленските разправии

...
Радостин Василев, който днес е в епицентъра на махленските разправии
Коментари Харесай

Екшънът не спира: Руди Василев се оплака от Лена - заплашила го с агресивен есемес

Радостин Василев, който през днешния ден е в епицентъра на махленските разправии в Народното събрание, се оплака от Лена Бориславова, която му пуснала афектиран и застрашителен есемес. 

" Искам да ви покажа какво известие получих от Лена Бориславова преди малко. Тя очевидно си мисли, че може да написа на мен като на Борисов и Деси Атанасова ", сподели Василев от трибуната. И изчете от телефона си: " Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще изчакам, ще си липсващ ".

" Как може да ме заплашва някаква жена със известие? Сега ще подам сигнал против нея в прокуратурата. За доста по-малко нещо аз съм обвиняем сега без да застрашавам никого. Как тъкмо ще изчезна аз? ", продължи той и попита дали ще изчезне като Алексей Петров.

" Една жена може да заплаши единствено друга жена и е доста необичайно, че той се усеща застрашен ", отговори му Искрен Митев от Политическа партия.

Всъщност есемесът на Лена е пристигнал поради издънка на Василев, който даже получи забележка, откакто назова Мирослав Иванов " рогоносец " от трибуната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР