Радостин Василев е оказвал натиск върху членове на ИТН в

...
Радостин Василев е оказвал натиск върху членове на ИТН в
Коментари Харесай

Василев притискал членове на ИТН в Плевен да работят и гласуват за „Продължаваме промяната“?

Радостин Василев е оказвал напън върху членове на Има Такъв Народ в Плевен да работят и гласоподават за „ Продължаваме промяната “ на идните избори, оповестява локалният уебсайт Plevenutre.bg, базирайки се на читателски сигнал.

Василев, който бе наименуван преди броени дни „ политически бродяга, потвърден изменник и презрян кариерист “ от Слави Трифонов, е лидер на листата на Политическа партия в Габрово за вота на 2 октомври, само че паралелно с това продължава да прави по всякакъв начин опити да саботира активността на структурата на Има Такъв Народ в родния си град, която оглавяваше до наскоро.

На 23 август вечерта Радостин Василев дружно с протежетата си-отцепници Венцислав Петков и Деян Петков са привиквали членове на Има Такъв Народ в локално заведение и са ги притискали да работят и гласоподават за „ Продължаваме промяната “. Стигнало се даже до физически конфликти. Сред „ убеждаваните “ бил и районният управител на спортния тотализатор, който до неотдавна бе измежду най-пламенните бранители на Василев в обществените мрежи, защото дължи назначението си на него. Toй обаче се възпротивил на своя „ политически кумир “ и декларирал, че няма по какъв начин да работи за Политическа партия. В резултат на този отвод Радостин Василев и доверениците му са го принуждавали да напише молба за овакантяване на позицията, която заема, изясни нашият осведомител.

Преди дни се появиха информации, че към този момент някогашният началник на тотото Александър Тодоров, който също е персонално предопределение на Радостин Василев, заплашва членове на Има Такъв Народ с уволняване, в случай че на идните избори не поддържат Василев и Политическа партия. Стигнало се до там, че без срам е привиквал районни шефове и им е желал описи с хора, които да бъдат включени в секционните изборни комисии на Политическа партия, а в случай че не представяли такива описи, били заплашвани с уволняване.

Пред Радостин Василев е имало алтернатива да бъде на трето място в листата на „ Продължаваме промяната “ в Плевен за изборите на 2 октомври, само че той знаел, че към този момент е мощно недолюбван в родния си град, а също така, държал да бъде лидер. Същевременно локалната конструкция на Политическа партия изрично не го желала в редиците си под каквато и да е форма и това била повода Кирил Петков и Асен Василев в последна сметка да го предислоцират в Габрово.

Третото място в града на Панорамата въпреки всичко се очертавало да бъде за различен от напусналите партията на Трифонов - Деян Петков, който на последните избори събра мижавите 175 преференции, само че след това се озова в Народното събрание, заемайки мястото на станалия за рекордно малко време министър на спорта Василев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР