Радостин Василев е дал 24 хиляди лева на Крум Савов“,

...
Радостин Василев е дал 24 хиляди лева на Крум Савов“,
Коментари Харесай

Трифонов: Савов доведе Радостин Василев в ИТН, а той му даде 24 хиляди лева

„ Радостин Василев е дал 24 хиляди лв. на Крум Савов “, разгласи Слави Трифонов в изявлението си пред Тошко Йорданов в телевизия 7/8. Бившият състезателен публицист е получил сумата от ексспортния министър в кабинета на Кирил Петков в качеството му на консултант.

Оказва се, че Радостин Василев е попаднал в редиците на Има Такъв Народ с помощта на Савов, а Василев явно му се е отблагодарил за добрината, като го назначава за собствен консултант в спортното министерство и му дава сумата от 24 хиляди лв..  

„ Само да ти кажа, че Радостин Василев ни го докара Крум Савов, който след това получи 24 хиляди лв. като помощник на Радостин. Това знаеше ли го? “, пита Йорданов шефа си.

На собствен ред водачът на Има Такъв Народ удостоверява, че знае тази информация и е наясно с нея.

„ Но това са неща, които единствено потвърждават всичко, за което приказваме. Най-трудно е с хората. Който споделя „ имам хора ” да свърши каквото и да е, да знаеш, че те лъже! Няма хора! Много мъчно. И от там идва казусът, тъй като на теб не стига, че ти трябват хора с качества, само че и с морал, а това към този момент е доста комплицирано! На качества можем и да го докараме, само че на морал е много комплицирано! “, обобщава Трифонов.

Припомняме, че след отхвърли на Има Такъв Народ да взе участие в ръководещата коалиция и да поддържа държавното управление на Кирил Петков, Радостин Василев и още няколко депутати напуснаха партията на Слави Трифонов. Част от тях се вляха в редиците на Политическа партия на миналите избори, станаха депутати на Кирил Петков, а други бяха назначени за сътрудници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР