Радостин Василев бе един от главните виновници за натрупаните задължения

...
Радостин Василев бе един от главните виновници за натрупаните задължения
Коментари Харесай

Как Радостин Василев закопа ЦСКА

Радостин Василев бе един от основните виновници за насъбраните отговорности на ЦСКА и в следствие банкрута на сдружението и основаването на нови сдружения, които и до през днешния ден разделят алената общественост, пише Novsport.

Лъжата и измамата са част от държанието на Василев още от подрастващ, а точно:

- Представен е от Слави Трифонов като човек, който „ владее четири езика “. Този човек владее единствено и само български език. Английски език употребява за четене единствено с прилагане на гугъл транслейт. Устно – не. Други езици не владее. Подложете го на обикновен тест по британски език и ще се убедите. За други непознати езици не може и да става дума.

- „ има десетки оповестени публикации и монографии “. Няма. Нито една. Питайте го къде са тези публикации.

- Доведен е в София от Александър Томов през 2007-2008г. До тогава учи в недодялан университет и обитава в провинцията и по-късно със съдействието на Томов е трансфериран в СУ „ Св. Климент Охридски “. Попитайте Радостин кои са му сътрудници от университета, попитайте негови сътрудници дали познават подобен човек. Идвайки в София се възхищава на трамваите и огромните здания. Идвайки при Томов стартира незабавно да го възхвалява, да върви с жена му Нина на вечери в къщата на Томов в с. Студена. Според Радостин „ Томов е популярен политик, водач на България и така нататък ”. Със същите хвалебствия Радостин завладява сърцата и душите и на Слави Трифонов и на Кирил Петков. Които в следствие предава или ще съобщи.

- Назначен е на работа в ЦСКА от Александър Томов в края на неговото ръководство. Преди това работи в централата на ръководената от Томов партия „ Българска социалдемокрация ” на ул. " Леге ". Взима присъединяване в акцията на групировката за извършените през есента на 2007г. локални избори.

С идването на „ Титан “ по най-измекярски метод се обръща против ръката, която го е хранила и докарала в София и почва да плюе по Томов и да възхвалява новите притежатели. Радостин оплюва всички свои сътрудници, които са от времето на Томов и с които чества Нова година и други празници. Сред тях са Николай Йорданов - водач на младежката организация ЕЛМА и шеф на тенис кортовете пред стадиона. След доноси от страна на Василев някогашният му пръв другар Николай Йорданов е отхвърлен, а кортовете са разорани.

Василев си партнира в ЦСКА единствено с единствения останал от времето на Томов, а точно Кирил Калинков - правист, който дефакто образова Радостин, нямащ никаква юридическа и правна компетентност. Двамата са в близки връзки, още веднъж се канят по фамилни празници, до момента в който Радостин не забива и на него нож в гърба и Калинков напуща ЦСКА.

В рамките на 4 години като юрист в ЦСКА натрупва голям брой каузи против клуба – правното обслужване е под всякаква рецензия – не се знаят кои, какъв брой на брой и за какви суми са делата против клуба, подписват се от „ Титан “ контракти с футболисти с големи хонорари, те играят 1-2 мача и претендират вземанията си (Пакурар,Тенгариня, Нелсон), които е ясно, че някои ден би трябвало да бъдат платени от идващите притежатели, което е тип машинация.

Част от големите отговорности на ЦСКА заради „ блестящата ” работа като правист на Василев са следните (става въпрос за безусловно необслужвани проблеми, на които ЦСКА е наказан окончателно заради цялостна бездейност, липса на отговор на кореспондеция и т.н).:

- Сивард Спрокел - 340 000 лева

- Елиот Гранден - 144 600 лева

- Жереми Родригес - 215 000 лева

- Лоик Бенсаид - 165 000 лева

- Серж Нуядзи - 150 000 лева

- Юнес Бенжалюн - 992 000 лева

- Алисиу Мораеш - 303 000 лева

- Генади Вучков - 399 000 лева

- Георги Павлов - 102 000 лева

- Игнасио Варела - 142 000 лева

- Илиас Кириакидис - 310 000 лева

- Килиан Шеридън - 186 000 лева

- Мамади Сидибе - 123 000 лева

- Нелсон - 493 000 лева

- Пепаз Трейдинг Корпорейшън - 113 000 лева

- Спорт Пропърти Мениджмънт - 184 000 лева

- Тенгариня - 493 000 лева

- Национална агенция за приходите - 10 620 000 лева

-  УЕФА - 391 000 лева

- Министерство на младежта и спорта - 2 140 000 лева

Документооборотът не се води обикновено, всичко се бута в кашони без ред и номер, администрацията на клуба пищи и се подвига на протест, че даже не се знае кой какъв брой отпуск има заради мързел и неначетеност на Василев. Уволнен от ЦСКА, само че това не му пречи в следствие с машинация в остатъчна преписка да подмени банковата сметка на клуба с персоналната си и по този начин са му преведени пари от задграничен контрагент (Астън Вила - част от каузи за армейците от прехвърлянето на Александър Тонев от „ Лех ” в “Астън Вила ”. Парите са преведени в сметка, от която Градев и Василев са си взели дължими от бившето „ алено ” управление суми. ), които са благосъстоятелност на сдружението.

Василев е прочут с това, че даже отхвърля да се подписва на фиша за получената си заплата. Това шокира дългогодишните счетоводители на ЦСКА.

Именно по времето на Радостин и Титан се натрупват и големи отговорности към футболисти и всевъзможни други контрагенти. Къде съзнателно, къде заради тотална неначетеност и неспособност за връзка на британски език.

- Василев се предлага и подмазва на лица свързани в следствие с ЦСКА като Любослав Пенев и Петър Манджуков и други След като първичното усещане от подмазването и слагачеството изчезне става ясно тежката неначетеност и неведение на Василев като той е натирен от уговорките си. Василев взе участие и в акцията на Любослав Пенев за президент на ЦСКА, която, както всяко нещо, в което Радостин е намесен завършва с провал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР