Радостин Танев е новият областен координатор на ГЕРБ-Стара Загора. Областната

...
Радостин Танев е новият областен координатор на ГЕРБ-Стара Загора. Областната
Коментари Харесай

Радостин Танев е новият областен координатор на ГЕРБ-Стара Загора

Радостин Танев е новият регионален координатор на ГЕРБ-Стара Загора. " Областната и общинските структури на партията постоянно са били в доста добра кондиция и един от главните ми задължения е да продължа тяхното развиване. Ще работя тясно с присъдружните организации на Жени ГЕРБ, с младежките и кварталните структури, на които доста разчитаме. Нашите членове са доста дейни и енергични хора ", съобщи Радостин Танев.

Ще продължим да бъдем измежду хората, с цел да обсъждаме техните проблеми и оферти. " За нас е значимо да работим за подобряването на нашия район, както и за повишението на стандарта на живот. Винаги ще отстояваме ползите на хората. Виждаме, че още със стъпването си новото държавно управление изпраща неприятни сигнали към Стара Загора и региона, с което демонстрира, че нашият район не е приоритет за тази власт. Зачеркват комплекса " Марица изток ", построяването на нова индустриалната зона, Футболния клуб " Берое " … Не считам, че тази смяна води към положително ", разяснява новият регионален координатор на ГЕРБ – Стара Загора.

Той добави, че Планът за възобновяване и резистентност, който Брюксел върна на служебното държавно управление с доста забележки, е от стратегическо значение за Старозагорска област. " Чрез нашите народни представители от ГЕРБ ще бъдем настоятелни в търсене на отговори от ръководещите на всички значими за района въпроси ", сподели още Радостин Танев.

Визитка
Радостин Танев е магистър по Финансов мениджмънт от Стопанска академия " Д. А. Ценов” в Свищов. Бил е депутат в 44-тото и 45-ото Народно заседание, както и общински консултант от ГЕРБ - Стара Загора през интервала 2015 – 2017 г.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР