Радостин и Има Кузманови са едни от най-следваните родни инфлуенсъри,

...
Радостин и Има Кузманови са едни от най-следваните родни инфлуенсъри,
Коментари Харесай

Историята на един кредит за апартамент: Защо Радостин и Ива Кузманови се преместиха от дома си

Радостин и Има Кузманови са едни от най-следваните родни инфлуенсъри, които имат хиляди почитатели. Двамата скоро споделиха в Instagram, че към този момент имат нов дом, а решението взели след съществено обсъждане. " Преместихме се! Това е новината, която чакахме да ви споделим до този миг! ", написаха те в обществената мрежа.

Виж още: Туджаров след " Игри на волята " продължава с пътешествията, ето къде отиде този път

Всичко обаче стартира с предистория, за която Радостин показа в ново видео. Оказва се, че неговите родители са купили жилище за него и сестра му в София. Апартаментът е платен с заем, което е изцяло обикновено в днешно време, а хиляди хора вършат тази крачка, с цел да се снабдят със личен дом. Кредитът не е по никакъв начин дребен и е провиснал на родителите му, тъй като банката не би отпуснала толкоз пари на 20-годишни младежи, споделя Радостин. 

Виж още: Една хубавица на 19 години: Симона от " Аз съм Изи " със безценен подарък в Амстердам

Двамата са безапелационни, че не си показват обаче да живеят цялостен живот на едно и също място, да бъдат обвързани с въпросното жилище, тъй като ще отнеме доста време да се изплати. Именно тогава Радо и Ива стигнали до решението да изоставен този дом. Не желаят да стартират живота си като младо семейство, само че натоварени с подобен тежък заем. Апартаментът бил добре изработен, само че дребен и имали потребност от по-голямо пространство, което да усещат като собствен дом, по този начин те се изнесли и отишли на друго ново място. 

Двамата споделиха, че не съжаляват за решението, което не е типично и на някои хора би прозвучало необичайно. Те са безапелационни, че на този стадий желаят да живеят малко по-свободно, а в случай че един ден решат да живеят в различен град, ще могат да го създадат и няма да се тормозят, че са наложително обвързани с едно жилище.

Изображение: https://www.instagram.com/radostin_fit/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР