Радостен съм, че днес посрещнах в Народното събрание над 50

...
Радостен съм, че днес посрещнах в Народното събрание над 50
Коментари Харесай

Цветанов посрещна деца от Благоевград в парламента

Радостен съм, че през днешния ден посрещнах в Народното събрание над 50 възпитаници от Езиковата гимназия в Благоевград. Младите хора посетиха Народното събрание, дружно със своите преподаватели, като премия за отличните им резултати по време на образователната година и ползотворното им присъединяване в олимпиади и надпревари, съобщи Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила след среща с младежи в Народното събрание.

Те бяха поканени от народния представител от ГЕРБ и регионален координатор на партията в Благоевград Даниела Савеклиева.

"Проведохме приятна полемика, на която участваха и депутатите от ГЕРБ-Благоевград Александър Мацурев, Георги Динев и Димитър Гамишев. Разясних пред младежите по какъв начин протича законодателния развой и каква е позицията на ГЕРБ по значими за обществото тематики. Учениците от Езиковата гимназия се интересуваха от настоящи тематики като следствията след „ Брекзит “ и проблемите пред модерна Европа. Обясних им, че третото държавно управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ще продължи да води България по пътя на мощна и обединена Европа. Разговаряхме за ограниченията за ограничение на бежанския поток и възобновяването на връзките на страната ни с Македония. Изтъкнах пред тях какъв брой е значимо всички ние като общество да се противопоставяме на фашливите вести, изключително в интернет ", съобщи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР