Радост, усмивки и еуфория във Варненския апелативен съд! В арт-салона

...
Радост, усмивки и еуфория във Варненския апелативен съд! В арт-салона
Коментари Харесай

„Сиринце в небето” – чудна изложба в Апелативен съд – Варна

Радост, усмивки и еуфория във Варненския апелативен съд! В арт-салона на школата за изкуства „ Дедал ”, ситуиран в съда, към този момент е разгърната втората независима галерия на Павел и Симона Тотеви, оповестяват от там за Moreto.net и прибавят, че " сиринце " не е правописна неточност.

11-годишните гении са най-младите създатели в огромното семейство на художествено ателие „ Дедал ”. В чудна приказна галерия те показват 34 свои картини и още толкоз – в допълнение направени вследствие на креативен порив. Освен че са основани с доста наслада и занимания, рисунките носят тъкмо тези страсти на фена. Пред нас се разкрива цветен скотски свят с игриви кученца, котки, птички, лами и лисички. Младите майстори на четката потвърждават освен, че имат гений, само че и че развиват дарбата и уменията си, с неотклонен труд, отдаденост и предпочитание.

Брат и сестра Тотеви бяха приветствани от името на съдиите и правосъдните чиновници от правосъдния админ Ани Бъчварова.

Името на изложбата е по едноименната творба на Павел – две полегнали мишлета са вперили замислен поглед в планета с формата на „ сиринце ” вид швейцарско, някак напомняйки ни Малкия принц.

Палаво коте, откакто е полудувало и направило куп бели, е заспало посред разхвърляната коледна декорация. В детството ни връща и една „ сюрия ” Снежковци, които се спускат по заснежена пързалка. Бял Мечун и наследник делфин не просто плуват във водата, само че сами стават дом...

Произведенията на Пав и Сим можете да разгледате на 5-ия етаж на Съдебната палата до 20. февруари или онлайн:.

Ако желаете да притежавате някоя от творбите, свържете се с екипа на школата: или на телефон 0883469369.

А във Facebook страницата на „ Дедал ” можете да видите:

Екипът на школата работи безплатно и изцяло непринудено с просветителна и културна цел. Основни правила са творчеството, науката, положителната просвета, доброволчеството и отговорността. Всеки участващ в процесите на школата приема тези правила.

Можете да допринесете за развиването на изкуството на Дедал, посредством подаяние по банкова сметка:

Сдружение ШИДМНП Дедал

BG78UNCR70001519764111

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

и в интернационалната платформа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР