Радослав Янков се класира за елиминациите, след като се нареди

...
Радослав Янков се класира за елиминациите, след като се нареди
Коментари Харесай

Радослав Янков е 7-и в квалификацията за Световната купа в Банско, класира се за елиминациите

Радослав Янков се класира за елиминациите, откакто се подреди на 7-о място в квалификацията на паралелния слалом – кръг от Световната купа по сноуборд, който се организира в Банско. Най-добрият български сноубордист ще кара против американската звезда Коди Уинтърс на осминафиналите, който остана на 9-а позиция. Директните елиминации започват в 13.00 часа, като Янков има право да си избере трасе, защото е нагоре в квалификационното нареждане.

Времето на нашия представител е 1:11.98 минути, а най-хубав в квалификацията се оказа Маурицио Бормолини (Италия) с 1:10.62 минути, следван от австрийците Александър Пайер, Арвид Аунер и Фабиан Обман.

Младата българска вяра Александър Кръшняк бе единствено на 8 стотни от присъединяване във второто квалификационно втурване, като даде 17-о време на аленото трасе. За втория стадий от квалификациите се класират първите 16 от двете трасета. Кристиян Георгиев, Димитър Гарничев и бащата на Александър - Михаил Кръшняк, също отпаднаха единствено след едно втурване.

При дамите българката Теодора Пенчева в същата дисциплинираност остана на 18-о място, на две позиции под влизащите в елиминациите. Времето на 40-годишната Пенчева е 1:24.07 или закъснение от 2:02 от 16-ата позиция, която се зае от Лариса Гасер (Швейцария). Квалификацията при дамите беше извоювана от Даниела Улбинг (Австрия) с 1:18.10 минути.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР