Радослав Янков е доволен от изминалия сезон, в които записа

...
Радослав Янков е доволен от изминалия сезон, в които записа
Коментари Харесай

Радослав Янков: Надявам следващият сезон да се върна на подиума на Световната купа

Радослав Янков е удовлетворен от миналия сезон, в които записа пет влизания във финали от Световната купа по сноуборд, като и седмо място на международното състезание. Най-добрият български сноубордист има вяра, че още веднъж може да се качи на подиума.

„ Тръгна добре сезонът. Имах, може би, шанса на квалифицираните, само че ми се случваше доста пъти с няколко стотни да не продължа, което е доста разочароващо и мъчително, само че това пък ме стимулира за идващия сезон. Пожелавам си да съм живи и здрав, не преставам да упражнявам интензивно и се надявам да се върна на подиума на Световната купа “, съобщи Янков пред камерата на Българска национална телевизия.

Над 70 деца и младежи от 8 до 19 години участваха в конкуренциите по сноуборд за купа " Радо Янков " в Пампорово. За спечелилите бяха обезпечени доста награди от уредниците и домакина - най-хубавият български сноубордист Радослав Янков.

Състезанието се организира на писта “Стената ” за трета поредна година, само че за първи път във формата на Световната купа - успореден слалом.

На финалите имаше и доста чепеларско наличие, в лицето на представителите на “Амер Спортс ” - клуба от който е и Радо Янков.

„ Много готини страсти, времето беше хубаво и мисля, че се получи доста положително съревнование “, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР