Радослав Владимиров и Цветан Бешевишки записаха вторите си победи в

...
Радослав Владимиров и Цветан Бешевишки записаха вторите си победи в
Коментари Харесай

Ясни са първите двама полуфиналисти във Финалния Мастърс на ИТЛ

Радослав Владимиров и Цветан Бешевишки записаха вторите си победи в групите на Lotto ITL Finals 2018 и се класираха за полуфиналите на шампионата. Цветан направи сложен поврат в мача с Красимир Маринов и завоюва с 2:1 сета (3:6, 6:5, 10:5). В другата среща от група „ Андре Агаси “ Цветан Иванов се наложи по безапелационен метод с 6:0, 6:0 над Камен Маздрашки.

В група „ Пийт Сампрас “ едноличен лидер е Радо Владимиров, който изкопчи сложна победа от Станислав Иванов (6:4, 2:6, 10:6). Във втората среща от групата Цветомир Ценков се наложи с 2:0 сета (6:2, 6:5) над Камен Новиков.

С успехите си водачите в групите си подсигуряваха класиране на полуфиналите. След още две срещи ще станат ясни и другите двама полуфиналисти. Първият в „ Андре Агаси “ ще играе с втория от „ Пийт Сампрас “ и противоположното.

Тази вечер от 20,00 часа на корта в MG Tennis Club ще излязат Радослав Владимиров и Камен Новиков, само че резултатът е без значение за излизане от групите. Утре ще се изиграят най-важните срещи - Станислав Иванов против Цветомир Ценков, и за Група Б - Красимир Маринов против Цветан Иванов. И двамата имат по една победа и са с шансове за полуфинал. Последният дуел от групите ще е в събота сред Цветан Бешевишки и Камен Маздрашки, само че той е без значение за идната фаза на шампионата.

Полуфиналите ще се играят в понеделник и вторник от 20,00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР