Радослав Василев изигра силен мач за Арда срещу Ботев (Враца)

...
Радослав Василев изигра силен мач за Арда срещу Ботев (Враца)
Коментари Харесай

Радослав Василев: Отиваме за точка или три срещу Лудогорец

Радослав Василев изигра мощен мач за Арда против Ботев (Враца) и бе един от героите за своя отбор. Той означи първия гол в срещата за успеха с 2:1. Нападателят показа, че отборът му е посочил темперамент, с цел да вземе трите точки, като в идващия кръг ще опита да изненада неприятно и първенеца Лудогорец.

" Да, беше сложен мач. Знаехме, че ни чака доста сбит тим на Ботев. Това беше на терена. За наше благополучие играхме добре и успяхме да отбележим ранен гол. След това показахме темперамент след изравняването. Това са доста значими три точки ", съобщи Василев.

Той разяснява и гола, който означи: " Спас извърши добър пряк-свободен удар, а вратарят направи ужасно избавяне. След това Коконов срелая, а аз последвах удара - това са привички на всеки нападател. Радващо е че съумях да осъществявам ".

Накрая той бе запитан за упоритостите на тима до края на сезона и за идния мач с Лудогорец в идващия кръг.

" Още е рано да се приказва за някакви цели, играем мач за мач. Нашата цел е да подобряваме играта си. Ако го вършим, за какво да не нападаме първата шестица. Силната селекция значи, че ще има конкуренция и никой не може да се отпусне за момент. Това е хубаво за всеки тим. Всеки усъвършенства личното си равнище и по тази причина ще подобряваме и играта си. Лудогорец е най-качественият тим в България в последните години. Те са любимци, само че ние ще отидем и ще дадем всичко от себе си. ще търсим точка или три ", приключи нападателят.
efbet Лига 9 кръг, петък 13 септември  Арда (Кърджали) 2:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР