Радослав Цонев повече няма да играе за Левски, пише „Мач

...
Радослав Цонев повече няма да играе за Левски, пише „Мач
Коментари Харесай

Радослав Цонев отказал да преподпише и Мъри го приключва за Левски

Радослав Цонев повече няма да играе за Левски, написа „ Мач Телеграф”. Треньорът на „ сините” Станимир Стоилов е взел дефинитивно решение за халфа и той даже няма да попада в групата на тима до края на сезона.

Цонев няма да пътува за Разград за дербито с Лудогорец, макар че столичани имат двама осъдени футболисти. Мъри е изтрил от листата си полузащитника, който първо отхвърли да си понижи заплатата, а по-късно отхвърли и предложение за нов контракт.

Gong.bg към този момент разкри, че месечното заплащане на Радослав е близо 20 000 лв. на месец, което съществено тегне на бюджета на Левски. Поради тази причина той и брат му Борислав бяха помолени да си понижат заплатите при започване на януари. Те отхвърлиха, след което притежателят Наско Сираков им съобщи, че могат да си търсят нови тимове, като за тях няма да бъде желана трансферна сума. Боби мина в Черноморец Одеса, а след началото на войната в Украйна се озова в Славия. Към Ради също е имало интерес, само че той е отказал да напусне.

Радослав Цонев е получил предложение за нов едногодишен контракт по време на лагера на Левски в Турция, само че със занижени финансови параметри, каквито са финансовите благоприятни условия на клуба. „ Сините” са предложили на халфа 10 000 лв. на месец, само че той се намръщил на офертата и отказал да преподпише. Именно този отвод тотално е раздалечил полузащитника от Левски и той повече няма да играе за отбора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР