Радослав Росенов постигна втора, убедителна победа на Световното първенство по

...
Радослав Росенов постигна втора, убедителна победа на Световното първенство по
Коментари Харесай

Радослав Росенов на 1/4-финал на Световнотото първенство по бокс

Радослав Росенов реализира втора, безапелационна победа на Световното състезание по бокс за младежи и девойки в Киелце, Полша.

Европейският първенец се изстреля към 1/4-финалите в категория до 60 кг, откакто наложи волята си над испанеца Салвадор Луке. Победата значи, че той към този момент е единствено на стъпка от продобиване на орден (минимум бронз) на шампионата. От оценката го дели турчина Керем Йозмен. Двубоят за място на полуфиналите е в понеделник вечер.
 Антъни Джошуа: Сигурен съм, че Фюри ще одобри офертата ни
Антъни Джошуа: Сигурен съм, че Фюри ще одобри офертата ни

" Аз към този момент подписах контракта "

Мачът стартира равностойно, като и двамата се хвърлиха непосредствено напред, пробвайки се да наложат превъзходство със своя жанр. В случая обаче и Росенов и Луке боксират с противоположен гард, тъй че нещата опряха до това кой ще вкара по-точните и чисти удари. Испанецът опитваше да натиска, до момента в който Радослав контрираше доста ловко и взе леко преимущество първоначално. Той продължи да залага на този жанр, който му носеше триумф, поради че съумяваше да вкарва по-добри комбинации.
 Красимир Джуров преследва трета победа в Полша през днешния ден
Джуров преследва трета победа в Полша през днешния ден

Европейският първенец ще се качи на кръга във вечерната сесия

Испанецът обаче не се отхвърляше и по този начин се стигна до решителния миг в конфликта. Той пристигна минута и половина преди края, когато прелестен десен и ляв от Росенов доведоха до отброяване на нокдаун от съдията. Тези попадения сложиха и точка на разногласието, предвещавайки триумфа на българина.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР