Радослав Кирилов се надява той и неговите съотборници от Славия

...
Радослав Кирилов се надява той и неговите съотборници от Славия
Коментари Харесай

Ради Кирилов: Готови сме за Левски

Радослав Кирилов се надява той и неговите съотборници от Славия да изиграят без напрежение идния дуел от Първа лига против Левски. Крилото има 3 гола в 3 мача с екипа на " белите ", които са в серия от две следващи победи.
" Не би трябвало да се опасяваме, би трябвало да бъдем освободени и да изиграем мача по най-хубавия метод. Ще играем без никакво терзание. Победите оказват помощ, успяхме да спечелим два следващи мача. Придобиваме убеденост и самочувствие, само че не сме създали нещо кой знае какво. Отборът е подготвен за мача против Левски, ще се раздадем оптимално и се надявам да измъкнем нещо. По-приятно би било да играем на нашия стадион, само че такава е обстановката ", съобщи Кирилов на конференция. Той се надява на продобиване оптимален брой точки в оставащите три срещи до края на постоянния сезон в шампионата.  Наградиха Радослав Кирилов за състезател на 22-ри кръг @@@
" Нямаме сложени съответни цели, само че равнището в отбора е много положително. Разполагаме с положителни футболисти. Трябва да вземем оптимален брой точки от идващите три мача, с цел да влезем по най-хубавия метод в плейофите.В тима се работи умерено. Момчетата ме одобриха добре, усещам се добре и играя с приятност. Забавлявам се, няма ненужно напрежение в мен и нещата се получават ", съобщи Кирилов на конференция. Крилото се върна към триумфа на столичани с 3:1 при гостуването във Враца против Ботев. " Получи се много тежка борба, хората там се постараха да играем на оптимално добър терен. Получи се борба и спечелихме. Прегледах всички противоречиви обстановки, съдията се оправи добре ", сподели още Кирилов.
Славия играе против Левски на 3 март от 17.30 часа на стадион " Васил Левски ". Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР