Радомир Чолаков обясни, че храмовете и джамиите не са били

...
Радомир Чолаков обясни, че храмовете и джамиите не са били
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ГЕРБ отново с притеснителна информация за високите сметки за ток

Радомир Чолаков изясни, че храмовете и джамиите не са били затворени при рецесията по време на Бойко Борисов. Водени от тази концепция, от ГЕРБ е весено предложение в бюджетната комисия за църквите и храмовете, което е било отхвърлено. Това разяснява депутатът от ГЕРБ в Народното събрание.

Костадин Ангелов сподели, че не стопират да повтарят от месец, че най-тежко е ситуацията в общинските лечебни заведения. " Увеличаването на цената на тока води до това, че половината от бюджетите отива за ток ".

Делян Добрев разгласи, че по този мотив са подготвени със законодателни промени и по какъв начин да се намерят и случат обезщетения.

" Ще виждаме центрове за деца и хора с увреждания, които ще затваряме. Средното нарастване е над 3 пъти. Това са суми до 10 000 лв.. Още повече че от 1 януари са нови заплати. Ако няма в незабавен порядък държавна помощ за ток и газ, ще забележим затваряния ", сподели Деница Сачева.

" Между два и три пъти е нарастването за електрическа енергия в обществените заведения сподели и някогашният учебен министър Красимир Вълчев. Така ще има по-малко реновирани кабинети. Според него по този начин първите три месеца няма да бъдат обезщетени от бюджета. Така за първи тът от 10 години действително ще има понижение на приходите, това е смяната от непукизма на държавното управление ", сподели Красимир Вълчев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР