Радо заплашва Гергана, че ще вземе родителските права над Сара,

...
Радо заплашва Гергана, че ще вземе родителските права над Сара,
Коментари Харесай

Радо с неочаквано решение за дъщеря си в Братя“

Радо заплашва Гергана, че ще вземе родителските права над Сара, публично пледирайки, че при нея детето би било в непрекъсната заплаха, тъй като тя страда от наркотична взаимозависимост. Младата майка е ужасена, че поради нейната трагична неточност, провокирала злополуката, момиченцето в действителност може да й бъде дефинитивно отнето и предадено за развъждане на биологичния си татко.

Чак в този момент тя същински осъзнава какво значи щерка й за нея и изпада в цялостно обезсърчение. Как ще се развият връзките сред Радо и Сара, след отвеждането на дребната в дома му и какви са неговите планове по отношение на детето?

Проблемите на Гери и Сандо неприятно изненадват Денис, който към този момент интензивно работи по втория си проект против Карамитев. Но, тъкмо сега, една война сред Акарди и Андреев би изложила на риск целия план на Топал, който е на път да се осъществя след броени часове. Каква акция е провел Денис и ще сработи ли тактиката му, макар непредвидените условия?



Юлия е в цялостна нервност, тъй като навръх крачка от свободата, тя остава заключена в своята стая поради експлоадирането си. Решението на нейния брачен партньор разклаща нервите й до краен лимит и рисковата украинка по всякакъв начин се пробва да измоли да я пуснат, само че на вятъра – Филип е непреклонен и твърдо желае да я изолира поради наближаването на изборния ден. Юлия е на ръба на отчаянието, когато ненадейно получава напълно непредвидена поддръжка, поднесена по неочакван за нея метод. Кой може да й помогне в тази извънредно напрегната обстановка?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР