Раднево. Предизборната ни листа се състои от лица, които отстояват

...
Раднево. Предизборната ни листа се състои от лица, които отстояват
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Николай Диков, кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ в Раднево: Моята кауза е европейско развитие на нашия регион

Раднево. Предизборната ни листа се състои от лица, които отстояват политически тематики и дела. Това сподели претендентът за евродепутат Николай Диков, който се срещна с актива на ГЕРБ в Раднево, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Моята идея е отбраната и стабилността на работата на комплекса „ Марица изток ”, както и европейското развиване на старозагорския район. На 26 май ще стане ясно каква поддръжка имаме за нашите най-важни тематики и по тази причина е значимо да излезем и да гласуваме ”, акцентира Диков. Той бе безапелационен, че Европа би трябвало да бъде на районите, тъй като единствено по този начин се вземат решение локалните проблеми. „ Когато Европа не познава нашите потребности, не би трябвало да се вършим на ядосани, а да търсим чуваемост, поддръжка от европейските институции “, добави той. Кандидатът за представител на ГЕРБ в Екологичен потенциал добави още, че доказателствата за верния път – европейско развиване, се вижда и в Раднево, и в Стара Загора, и в Казанлък, и във всички места, в които има добра връзка и синхрон сред локална власт, страна и Европейски Съюз. „ Европа е тук и би трябвало да остане тук, тъй като е в нашите нови паркове, пречиствателни станции, асфалтираните улици, ремонтираните учебни заведения и детски градини “, сподели още Николай Диков. „ През 2014 година станах част от екипа на комплекс „ Марица изток “, тогава сдружението бе с доста отговорности, имаше проблеми, не поемаше отговорност пред Раднево. Усилената ни работа като екип съумя да промени това, с цел да има непоклатимост и сигурност за работещите в комплекса и българския въгледобив като цяло “, заключи Диков по време на срещата с радневци.
Кметът на Раднево доктор Теньо Тенев уточни, че през последните няколко години източномаришкият комплекс работи за развиването на общината, с цел да имат по-добър живот жителите ѝ.
В срещата взе участие и регионалният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов, който бе безапелационен, че е належащо всички членове и симпатизанти да бъдат част от изборния ден на 26 май. „ Този район би трябвало да просперира, тук имаме всички предпоставки за това “, акцентира той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР