Радиоводещият Рей Хадли си припомни мъчителния момент, в който трябваше

...
Радиоводещият Рей Хадли си припомни мъчителния момент, в който трябваше
Коментари Харесай

Радиоводещият се бори със сълзите, докато преживява момента, в който каза на приятел, че дъщеря им е била убита при атаката на Бонди

Радиоводещият Рей Хадли си напомни мъчителния миг, в който трябваше да каже на своя добър другар, че щерка му е измежду мъртвите в комерсиалния център Бонди.

Шест души бяха убити и доста други бяха ранени след всеобщото намушкане с нож в Сидни, Австралия, в събота. Лудият убивач с нож - който полицията уточни като 40-годишния Джоел Каучи - по-късно беше убит от самоуверен контрольор, до момента в който страната се помирява с опустошителното кръвопролитие.

Радиоводещият описа на слушателите си за сърцераздирателното позвъняване с детайлности за бруталната гибел на Доун Сингълтън в шоуто на Рос Стивънсън и Ръсел Хаукрофт на 3AW в понеделник. Баща й Джон Сингълтън го помоли обезверено за информация, откакто новините излязоха този уикенд за варварската офанзива в магазина.

След като се обади на полицейски източник, журналистът откри 25-годишния остарелият беше измежду мъртвите - и той трябваше да съобщи този унищожителен факт на приятеля си от повече от 30 години. Добавяйки детайлности към ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР