Радиоводещият Charlamagne Tha God каза, че съжалява, че е подкрепил

...
Радиоводещият Charlamagne Tha God каза, че съжалява, че е подкрепил
Коментари Харесай

Charlamagne Tha God съжалява, че е подкрепил Камала Харис за вицепрезидент, казва, че тя е „изчезнала“ в администрацията на Байдън

Радиоводещият Charlamagne Tha God сподели, че съжалява, че е подкрепил кандидатурата на Байдън през 2020 година, заяви Politico във вторник, и сподели, че има възприятието, че вицепрезидентът Камала Харис е „ изчезнала “, когато стигнаха до Белия дом.

Шарламан, водещият на „ The Breakfast Club “, също сподели на изхода, че няма проекти да поддържа президента Байдън и Харис през 2024 година, защото се усеща „ изгорял “ за своята 2020 година утвърждение.

„ Научих си урока от това “, сподели той пред Politico. „ След като влязоха в Белия дом, тя... някак си изчезна. “

„ Когато давам думата си на хората като: „ Ховече, мисля, че би трябвало да подкрепим Камала Харис за вицепрезидент... тъй като тя е ще го задържим. “ Когато споделяме тези неща и хората не я виждат да го държи, това основава проблеми “, продължи Шарламан.

Шарламан Tha God сподели на Politico, че няма проекти да поддържа билетът Байдън-Харис през 2024 година (Вляво: (Снимка от Дерек Уайт/Гети изображения), Вдясно:  ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР