Радиомълчанието е техника на руската военна доктрина, още от съветско

...
Радиомълчанието е техника на руската военна доктрина, още от съветско
Коментари Харесай

Атлантическият съвет: Радиомълчанието“ е техника на руската военна доктрина

Радиомълчанието е техника на съветската военна теория , още от руско време, предизвестиха от Атлантическия съвет на България по отношение на апела на президента Румен Радев да не се разяснява покупката на нови бойни самолети до момента в който трае процедурата.

От съвета разпространиха публична позиция по тематиката, в която се показва, че президентът би трябвало да адресира апела за безмълвие към самия себе си и своя екип.

Пълният текст на документа:

Радиомълчанието е техника, употребена според руската и съветската военна теория за реализиране на прикритие, за въвеждане на съперника в подвеждане.
Маскировка
е другото име на изкуството на заблуждението.

Това, за което приканва Румен Радев важи и за него самия, и за неговия екип. Най-вече за високопоставените представители на неговата администрация.

Атлантическият съвет на България следи деликатно и от близо процеса!
Готови сме да бием камбаната за паника когато и да е, в случай че установим признаци за взимане на непрозрачно, лобистко, неправилно и обратно на ползите на страната ни решение! Ако използваме познатите от метеорологията четири кода (зелено, жълто, оранжево и червено), към този момент имаме задоволително кумулативно насъбрани условия, с цел да обявим код " ЖЪЛТО " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР