Радио Веселина“ навършва четвърт век! Култувата музикална медия, любима на

...
Радио Веселина“ навършва четвърт век! Култувата музикална медия, любима на
Коментари Харесай

Азис, Цеца И Галена Пеят На Мега Концерта На Радио „веселина“

Радио „ Веселина “ навършва четвърт век! Култувата музикална медия, обичана на няколко генерации българи ще отпразнува юбилея си с величествен концерт на 22 февруари 2018 година в зала „ Арена Армеец “. На сцената ще се качат най-големите звезди на Балканите, които ще показват пъстра музикална палитра от фолклор, съвременен фолк, сръбска и гръцка музика – по метода, по който радиото ги съчетава сполучливо в най-хубавия микс от песни всеки ден към този момент 25 години.

В тричасовия музикален театър, проведен от „ Веселина “ и BOOM LIVE, ще вземат присъединяване Берковската духова музика, Оркестър „ Орфей “, Цветелина Янева, Галена, Пеги Зина, Азис и Цеца Ражнатович. Началото е от 20 часа, а билети към този момент се продават в мрежата на Eventim на цени от 25 до 80 лева

Радио „ Веселина “ започва на 15 декември 1992 година като локална радиостанция на периодичност 97.7 MHz в Пловдив. Основател на радиото е музикалният публицист Веселина Каналева. Това е една от първите радиостанции, които бележат началото на частното радиоразпръскване у нас. Само за няколко години прераства в национална мрежа от станции в огромните градове на Южна България и столицата и се трансформира в единствената национална мрежа от радиостанции, всяка от които 24 часа в денонощието излъчва независима стратегия, подчинена на общ формат, само че пречупена през локалната специфичност на съответното обитаемо място. От март 2007 година медията причислява към аудиторията си жителите на още осем града. Към днешна дата тя има лъчение във всеки завършек на страната и е първа по пазарен дял измежду музикалните радиостанции.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР