Радина Кърджилова се опитва да дразни бившия си Деян Донков

...
Радина Кърджилова се опитва да дразни бившия си Деян Донков
Коментари Харесай

Скъса синджира: Радина Кърджилова тръгна по мъже СНИМКИ


Радина Кърджилова се пробва да нервира някогашния си Деян Донков със секси фотоси . Актрисата се демонстрира в обществената мрежа с вталена леопардова рокля, мрачно червило и червен маникюр, въпреки и малко олющен. Тя разяснява, че се е нагласила да излиза на бар, а феновете ѝ я окуражиха, че наподобява прелестно. Пред приятелки звездата споделила, че е подготвена да посрещне нов мъж в живота си, само че не всяка цена и без да има прекомерно огромни упования.

След раздялата с Донков актрисата направи фрапантна смяна във визията си. Най-напред отряза дългата си коса и към този момент е с къса прическа. Сложи си и хиалуронов филър в устните за повече размер. Доскоро Радина разчиташе единствено на естествената си хубост, само че разлъката с дългогодишния ѝ обичан я подтикна да направи някои усъвършенствания.
                             

Актрисата споделя, че една жена би трябвало да се грижи за визията си и да не се занемарява. „ Това, несъмнено, не би трябвало да се трансформира в фикс идея. Няма грозни хора, има неподдържани. Умората въздейства на външния тип, когато сме нещастни също не изглеждаме добре. Всяка заран спортувам, грижа се за тялото си, храня се здравословно. Това ми носи различен вид самочувствие. За мен е значимо, когато една дама роди и влезе в 30-те, да отделя повече внимание на външността си. А пък една актриса постоянно би трябвало да наподобява добре, да се усеща добре в кожата си ”, разяснява русокоската.

Тя има две доста близки приятелки, с които споделя всичко още от ученичка. „ Т е са дами в цялостния смисъл на думата. Майка ми също! Тя е моят образец в живота! ”, споделяла е актрисата. Дружките на Радина я подтикнали да си търси нов мъж и да не жали прекомерно дълго по Деян, на който посвети най-хубавите си години. Звездата решила да ги послуша и да не оставя мрачното въодушевление да я завладява.

Кърджилова има вяра, че за сме красиви извън, би трябвало да сме уравновесени и от вътрешната страна. Като по-млада тя страдаше от продължителни епизоди на меланхолия, бореше се и с анорексията, по тази причина знае доста добре какво е да се чувстваш малоценен. За благополучие, тези проблеми са към този момент зад тила й. Сега, когато към този момент е родител, тя не може да си разреши още веднъж да изпадне в дупка поради децата.

В артистичните среди се шушука, че Деян и Радина са се разделили поради неговите постоянни алкохолни изцепки . На артиста му се е случвало и да кръшка, омаян от алкохолно замайване. Разлъката сред някогашните влюбени се е случила преди месеци, само че чак в този момент става обществено притежание.

Кърджилова е споделяла, че от всичко най-вече ненавижда лъжата: „ На мен не ми се отдава да неистина. Случвало се е да го върша като ученичка, само че нашите постоянно ме хващаха. Хората, които неистина, са страхливци! ”. С тези думи тя евентуално се пробва да се засегне бащата на децата си, който доста пъти ѝ е слагал рога.

В началото на сантименталните им връзки преди години Донков се държал като същински благородник с актрисата и по този начин я завоюва. Тя отишла с другарка да го гледа в представлението „ Дон Жуан ”, само че недоумявала какво пък толкоз му харесват дамите на „ този ”. След като го видяла на сцената, последвала и персонална среща. Артистът спечелил русокоската с държанието си на джентълмен, само че по-късно посочил и другата си страна. Тогава обаче Радина към този момент била влюбена в него и не съумяла да го зареже. След известно време се появили и двете им деца – Христо и Йоан. Въпреки раздялата, Деян не е изоставил хлапетата и полагал грижи за тях, само че връзките му с някогашната към момента били обтегнати, издават хора от обкръжението на звездите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР