Радина Кърджилова се изнесла от мансардта, в която живееше с

...
Радина Кърджилова се изнесла от мансардта, в която живееше с
Коментари Харесай

Радина Кърджилова съвсем закъса след раздялата с Деян

Радина Кърджилова се изнесла от мансардта, в която живееше с Донков. Говори се, че актрисата се нанесла в едностайна панелка с двете деца.

А от фотосите, които разгласява в обществената мрежа можем да установим, че няма и пари. Заради съглашението с бащата на децата, че ще ги отглеждат „ споделено ” няма да получи прехрана за тях.

По това време на лятото актрисата няма задължения поради почивката на театъра и също така от инфлуенсърството не печели кой знае какъв брой. Така, че единствено с една заплата парите не й стигат. Не може да посети маникюристката си и очевидно виталния й стандарт внезапно е понижен. Според слуховете към този момент залага единствено на тоалети втора употреба и от фотосите се вижда, че маникюрът й е занемарен и с олющен лак.

Нейна почитателка я подлага на критика и написа: „ Донков е харизматичен мъж, а тя до него е като мушица. Беше комфортно за него, а той за нея е специфичен. Дразня й се тъй като ми се вижда заспала жена. Няма кой знае какъв сексапил още повече за актрисата. Раждаш две момчета, които гледат като татко им те мачка. А ти седиш. При състояние, че не си една самотна жена, която няма къде да се скрие. А не да си показваш кахърната физиономия и олющения си лак.

Трябва да вдъхновяваш останалите хиляди дами като теб. А тя като някаква шушумига се свивала години наред. А в този момент се прави на загадъчна. Не одобрявам безлични дами като нея, не ги и скърбя. Любовта желае промени, само че това коства старания, обич е когато пожалиш другия, толкоз ми са смешни всичките! Кого лъжат, с изключение на единствено себе си! ”

Автор: Хотарена.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР