Радина Карджилова показа новия си начин на живот след бурната

...
Радина Карджилова показа новия си начин на живот след бурната
Коментари Харесай

След раздялата: Къде си почива Радина Кърджилова

Радина Карджилова сподели новия си метод на живот след бурната разлъка с Даян Донков. Тя е на сантиментално странствуване в Париж в компанията на новото си гадже Пламен Димов. Двамата изживяват красива любовна връзка.

Веднага след първия образователен ден актрисата стегна куфарите.  Нейни другари настояват, че е толкоз щастлива, че не обръща внимание на злобните прояви на някогашния си. Той на няколко пъти се опита да я захапе обществено.

„ Радина е красива, само че с хубостта се привиква “, посече я неотдавна в изявление Донков. Малко по-късно в пост в Инстаграм Кърджилова съобщи, че няма открити да отвръща на жлъчните му мнения.

Пътуването на Кърджилова до Париж е било по работа, само че тя към този момент не може да живее без новия си обичан и го взима със себе си.

" Благодаря ви за невероятната вечер! Париж през нощта…любящ, гальовен, блестящ, сантиментален..точно както го обичам.. ", написа хубавицата и сподели красиво аранжирана маса от вечеря, която е била във връзка показване на нов мирис от известната френска марка Chloe. За ивента Кърджилова е в красива бяла рокля, а поради късата и прическа прави отпратка към Мерилин Монро.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР