Радина Кърджилова май очаква второ дете. Половинката на Деян Донков

...
Радина Кърджилова май очаква второ дете. Половинката на Деян Донков
Коментари Харесай

Радина Кърджилова бременна с второ, актрисата не близва алкохол

Радина Кърджилова май чака второ дете. Половинката на Деян Донков съмнително се е закръглила единствено за месец и се приказва, че причина за това не е в безотговорно ястие по време на пандемията. Напротив – актрисата се храни рационално и не стопира да тренира, само че все пак килограмите ѝ се усилват. Според информация на „ Уикенд ” може би най-сетне се е сбъднала фантазията ѝ още веднъж да забременее.

Артистичната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков в никакъв случай не е крила, че се надява да има второ дете. Синът им Христо се роди преди близо 4 години, а Деян има и по-голям наследник от колежката си Анастасия Ингилизова, която е първа другарка на Радина. Двамата постоянно оказват помощ и в развъждането на второто дете на Ася – синът ѝ Коко, плод на към този момент прекъсната връзка с артиста Христо Петков. В резултат на това Кърджилова и Донков са привикнали да живеят в цялостна къща и детската шум им носи единствено наслада. Ето за какво от момента, в който се роди дребният Христо, си пожелават още едно бебе.

Щастливото събитие евентуално скоро ще се случи в дома им, а знак за това са последните фотоси на Радина. От тях се вижда, че тя е качила много килограми – нещо, което не е в стила ѝ, с изключение на когато има съществено съображение за това като да вземем за пример бременност. Лицето на актрисата се е заоблило, откакто напълно до неотдавна скулите ѝ стърчаха под кожата. Тя е придобила изключително изражение – изключително нежно и ласкаво, както става с съвсем всички дами в трепетно очакване на рожба. Гърдите ѝ, които в нормалното си положение са съвсем като на момче, в последно време също са наедрели, като плоската пазва е отстъпила място на заоблени женствени форми. Това нормално е първият знак, който издава бременността на една жена.

Допълнително доказателство е и фотография, с която Кърджилова поздрави за Гергьовден своите почитатели в обществените мрежи. Кадърът я демонстрира по време на празничния обяд, на който тя пие вода в чаша със столче, в каквато от други фотоси излиза наяве, че преди е наливала вино. Фактът, че е обърнала тил на до неотдавна наложителното си празнично пиво, демонстрира, че положението ѝ не разрешава консумация на алкохол и може би е бременна.

Радина роди първото си дете на 23 юни 2016 година Денят съответства с премиерата на дебютния театър, в който щастливият баща Деян се изявява освен като артист, само че и като режисьор – „ В очакване на Годо ” от Самюъл Бекет. Младата майка игра своите представления до последния вероятен миг преди раждането. Сега обстановката е напълно друга поради изключителните ограничения по време на пандемия от Ковид-19. Деян и Радина нямат никакви работни задължения и от заран до вечер се чудят какво да вършат. Актрисата стартира да ниже бижута от мъниста и да ги продава, закърпвайки по този метод изтънелия фамилен бюджет. Това обаче не може да запълни напълно времето ѝ. Нищо чудно с Деян да уплътняват дните и нощите си с обич, а резултатът от това да е следващото дете във радостното им семейство, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР