Радина Кърджилова май очаква трето дете, след като само преди

...
Радина Кърджилова май очаква трето дете, след като само преди
Коментари Харесай

Радина Кърджилова бременна с трето?

Радина Кърджилова май чака трето дете, откакто единствено преди десетина месеца роди втория си наследник – Йоан. Актрисата, която другояче има способността да отслабва със скоростта на светлината, вместо да се вталява след раждането, от към два месеца е почнала да напълнява. Нищо чудно скоро да подари мъжа си с още един правоприемник мъжа си Деян Донков.

Напоследък Радина Кърджилова наподобява не просто леко наедряла, а напряко бременна при започване на втория триместър. Това проличава от фотоси, които актрисата е разгласила в обществените мрежи. Промяната във фигурата й е осезаема даже когато се снима в необятно яке. Гърдите й са наедрели, а долната част на дрехата стои издадена напред като на жена с наедряло коремче. И в случай че този вид фотоси единствено загатват, че актрисата е наедряла, то фотосите й по чеп не оставят никакво подозрение, че тя или е пуснала стомах от редовно предозиране на калориите, или чака дете. Любопитно е, че през лятото звездата бе надалеч по-слаба в съпоставяне със в този момент. Говори се, че тя кърми своя наследник Йоан, от което нормално коремът се прибира бързо, а нейният освен че не става по-плосък, а тъкмо противоположното – наедрява. Фенове на Радина разясняват, че каквато и да е повода за напълняването й, в този момент тя наподобява в пъти по-добре в сравнение с преди, когато беше слаба като вейка.

В случай, че не е преяла, а е бременна, което е по-вероятно, това ще бъде третото дете на звездата от нейната половинка Деян Донков. Първият наследник на двойката – Христо, се роди през юни 2016 година Вторият наследник – Йоан, пристигна на бял свят през март предходната година. Ако в този момент актрисата още веднъж е бременна, най-вероятно ще роди през лятото. Деян има и още един наследник. Негова майка е актрисата от Военния спектакъл – Анастасия Ингилизова. Момчето носи името на татко си и към този момент е младеж. Макар да не живее с майка му, Деян се грижи за него безрезервно, а Радина и Анастасия са близки приятелки от години.

Кърджилова в никакъв случай не е крила слабостта си към бебетата. Тя е от дамите, които не се тормозят да имат деца и съумяват да съчетаят сполучливо работата и кариерата си. Деян пък в никакъв случай не е крил, че мечтае за многолюдно семейство. Говори се, че въпреки характерът му да не е лек, той е един от най-отдадените татковци в гилдията.


Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР