Радина Червенова втрещи аудиторията на предаването на Би Ти Ви

...
Радина Червенова втрещи аудиторията на предаването на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Радина Червенова втрещи зрителите. Как е възможно такова падение?


Радина Червенова втрещи аудиторията на предаването на Би Ти Ви „ Преди обед ” с рубриката си „ Работещи майки ”. 

 

Журналистката сподели някогашна манекенка с две деца, която не знае по какъв начин се държи бебе. Въпросната дама се появи пред камерата с новородената си дъщеричка, чиято глава се подмяташе като топка за тенис.

Нехайното държание породи недоволството на феновете, които изригнаха с въпроса „ Защо трябваше да снимате тази жена? ”.

 

Родилката, която разбуни духовете със своята некомпетентност, се споделя Деси Трифонова. Тя към този момент имала 7-годишен наследник, а преди месец родила и щерка – Алис. Макар че бебето е напълно малко, майка му всеки ден ходела във фитнеса, който отворила дружно с другарка. Точно какво работи там, не стана ясно в репортажа, само че бе показано, че интензивно тренира, с цел да поддържа форма.

 

Това, което възмути феновете бе цялостната липса на майчинско държание, която манекенката показва пред камерата. От репортажа стана ясно, че тя даже не може да държи бебето си на ръце. Всеки, който има и бегла престава от новородени, знае, че главите им би трябвало да се придържат, защото мускулите на вратовете им са прекомерно слаби. Явно обаче „ работещата ” майка не знае това поради, че размяташе бебето си изцяло неадекватно и не се впечатляваше, че главата му скача в синхрон с придвижванията й.

 

Много дами пред тв приемниците споделиха, че мъчно са издържали гледката.

Една от тях се майтапи, че е време да покажат и татко, който пуши като комин над бебето, до момента в който го разхожда в парка.

 

Възмущение провокира освен методът, по който дамата държи бебето си, а и цялостното й отношение към него. На първо място – никой не разбра кому е нужно да го разнася на ръце, откакто детето спеше и можеше умерено да го остави в креватчето му или в бебешката количка. Не стана ясно и за какво трябваше да държи спящото бебе с подмятаща се главичка, до момента в който му подготвя приспособено мляко за разходка. Преди да подготви млякото на прахуляк, тя бръкна с ръка в кутията, взе дребна част от него, както се взима щипка сол, извади я от кутията, а след това изтръска пръстите си назад в кутията.

 

Всичко това сподели безспорна некомпетентност във връзка с хигиената на храната, която се дава на детето. За кърмене изобщо не стана дума в репортажа – очевидно въпросът в никакъв случай не е стоял на дневен ред най-малко за манекенката.

 

Направи усещане и това, че „ работещата ” родителка принудително разсъни спящото бебе, за да го преоблече преди излизане, въпреки че не е напълно несъмнено, че това е било неотложно. След това, вместо да го бута в количката, тя го носеше на ръце – още веднъж до момента в който спи, а празната количка беше поверена на Радина Червенова.

 

Във фитнеса си манекенката тренира и пие кафе със своя другарка, с която си приказват за децата си. Едното било „ крепко бясно ”, а другото – „ крепко кисело ”. 

Като се вземе поради опитът и професионализмът на Радина Червенова, които са потвърдени във времето, е необичайно, че се е навила да прави репортаж за въпросната дама, която, съгласно показаното пред камерата, не може да е образец за майка – работеща, или не.

 

Това подухва на мисълта, че някогашната манекенка може и да е платила за репортажа като за реклама. Ако не е по този начин, е необичайно по какъв начин изобщо е попаднала в едно от най-гледаните излъчвания на уважавана телевизия като bTV и то тъкмо в рубриката на Радина Червенова, която е една от именитите журналистки у нас.

Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР