Радина Червенова няма да е част от Преди обед от

...
Радина Червенова няма да е част от Преди обед от
Коментари Харесай

Радина Червенова - вън от Преди обед

Радина Червенова няма да е част от " Преди обед " от септември. Славната водеща на " По света и у нас " имаше непрекъсната графа в дамското предаване, която обаче не се радваше на огромен триумф измежду феновете. Сега сходна графа ще прави новото попълнение Ванина Цонева.

Коучът (професия, която става по-модерна даже от инфлуенсър) Цонева била експерт в половите и човешките връзки и неотдавна се е върнала се от Америка. Тя всяка седмица ще показва авторската си графа " Секс/Връзки “. В нея интимността ще бъде издигната на фундамент и ще бъде разисквана във всичките ѝ проявления, а посредством тематиките и гостите-експерти феновете ще могат да схванат дали познават добре своята половост.

" Преди обед “ се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и с изключение на с нов водещ – харизматичният Петър Дочев, ще зарадва феновете с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица. Деси и Петър ще отворят вратите на новия си дом тъкмо в 09:30 ч. за вълнуващи срещи и доста развлечение, написа HotNews.

Съчетанието от съвременен дизайн и чувство за шир и уют стои в основата на новата визия на " Преди обед “. От тази есен най-разнообразното развлекателно предаване в българския ефир ще се излъчва от новия студиен комплекс на bTV и ще продължи да показва забавни и вдъхновяващи герои и истории освен от България, само че и от целия свят, всеки работен ден от 09:30 до 12:00 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР