Радина Червенова бе гост в днешното издание на „“. В

...
Радина Червенова бе гост в днешното издание на „“. В
Коментари Харесай

Радина Червенова: Пиша роман, за който получих импулс от дълъг и много ярък сън

Радина Червенова бе посетител в днешното издание на „ “. В предаването тя показа елементи за връзката с Константин Каменаров, четирите деца, подлата болест, която пребори, и свиренето на цигулка.

„ Ако би трябвало да съм откровена, мисля, че съм си изработила годините в новините. Благодарна съм на ориста, че бях в нюзрума в най-интересните времена. Сега малкия екран не ми липсва.

Започнах да пиша своя разказ като занимание. Вярвам, че няма инцидентни неща. Сънувах доста ослепителен и дълъг сън. Събудих се и взех решение, че би трябвало да си запиша главните моменти. След време, една вечер започнах да пиша и не съм усетила по кое време е станало 8 сутринта. Чувствах се все едно съм спала 10 часа, бях цялостна с сила. Изведох кучето на най-прекрасната разходка. Бях толкоз щастлива! Така започнах романа, по който обаче има още работа “ – призна едно от най-емблематичните лица на родния ефир.

Снимка: bTV Media Group

„ Да делиш живота си с Коко е предизвикателство. Всеки ден е било мъчно да ръководя тази лодка, само че аз не обичам да ми е равно, умерено, всичко да е подредено. Обичам провокации, това ме прави жива.

Когато научих диагнозата, бях с него. Трябваше на секундата да се вземе решение за интервенция. Той млъкна, а аз споделих „ Готова съм, качваме се в операционната “. Нямах никакво съмнение. За мен постоянно има излаз от една обстановка “ – призна Радина в предаването.

Какво още показа тя пред Нели Хаджийска и Меги Димчева – четете в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР