Радхавендран Мариапан е едва на 28 години, но вече е

...
Радхавендран Мариапан е едва на 28 години, но вече е
Коментари Харесай

Астролог: България ще има жена-лидер

Радхавендран Мариапан е едвам на 28 години, само че към този момент е издирван астролог в страната си. Астрологията първо е негово занимание и пристрастеност, както самичък споделя, а след това се трансформира във втора специалност. Дядото на майка му е бил прочут астролог с доста точни прогнози. Но същинският интерес при Мариапан се появява след гибелта на майка му, когато е на 22 години.
`Астролог:

" В рождената карта на индивида всяка планета, всеки знак и дом приказват на друг език и дават друга информация. Но факт е, че всеки въпрос, който имате в мозъка си, може да получи отговор от тази карта. Планетите имат съответни характерности, знаците и домовете също подсказват доста информация със своята позиция. Например: в случай че се интересувате за своята кариера, би трябвало да гледате къде е Сатурн, къде е ситуиран знакът Козирог и какво разкрива 10-ият дом. По тези индикатори астролозите могат да проучват даже компанията, в която ще работите, времето, в което ще прекарате на това работно място, по кое време ще напуснете. Понякога, в случай че Вселената разреши, можем даже да определим и точното място, местоположението, където ще работите ", споделя Мариапан за в. " Ретро ".

" Според моите наблюдения България е подвластна на Дева, което носи аналитична сила. Девата се счита за изсъхнал, ялов знак (г-н Мариапан счита, че е вярно за рождена дата на модерна България да се употребява 22 септември 1908 – Денят на Независимостта. В Западната система това е Везни, само че във Ведическата е Дева – бел. ред.). Сигурно цените на парцелите при вас са се качили през първите четири месеца на тази година, само че следва да спаднат. "

" Друго забавно, което виждам, е жена водач, която ще излезе под прожекторите скоро. Името ѝ може да се отнася по някакъв метод към думите Любов и Лечител. Земеделският бранш се развива чудесно след 22 юли. В политиката предстоят доста кавги и разкрития. Северният лунен възел влиза в Овен и попада в 8-и дом. ", разяснява астрологът.

" Има индикации за принуждение и би трябвало да бъдете деликатни. Това разположение е в площ с Венера, което подсказва, че може да има растеж на случаите на принуждение над дами. "

" Светът ще бъде изложен на доста мистерии през идващите години, ще се разрастват духовните практики. Ще има доста нововъведения в областта на екологията, ще има серия от държавни разтърсвания и промени на всички места. Борбата за пълноправие ще е доста гневна. Ще се вършат опити за определяне на диктатури, преди светът да премине към власт на хората. Тенденцията да работим отвред, без значение къде се намираме на планетата, ще се ускори ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР