Радева тръпне дали Миро ще потвърди показанията си от разследването Гаджето

...
Радева тръпне дали Миро ще потвърди показанията си от разследването
Гаджето
Коментари Харесай

Гаджето на Симона заковава Семерджиев в съда

Радева тръпне дали Миро ще удостовери показанията си от следствието

Гаджето на изхвърлената от Министерство на вътрешните работи полицайка Симона Радева – Мирослав, ще се изправи очи в очи в съда против Георги Семерджиев, написа Телеграф. Якимов е свикан да се яви на следващото съвещание по делото против джигита, предизвикал жестоката злополука с две жертви на бул. Черни връх.

Уволненията еднообразен би трябвало да даде отговори на доста въпроси към познанството им с Георги Семерджиев , визитите в неговата автомивка, както и към минутите след случая, когато Мирослав и сътрудниците му са запазвали местопроизшествието.

Ще стане ясно дали точно той е предизвестил полицайката Радева, че авариралият джип е на Семерджиев или ще доукраси нейната версия. В показанията си пред съда още на първото съвещание по процеса Симона изясни по какъв начин не знаела чий е авариралият джип. Каза, че просто минавала оттова на път за автомивката на Семерджиев, с цел да си вземе забравени ключове. Впоследствие занесла стълба на Георги, с цел да си влезе в жилището, само че не знаела за какво.

Якимов твърди, че точно той се обадил на Симона с думите „ Георги май е направил пакост “ , настояват осведомени с показанията от досъдебното произвеждане.

Той ще би трябвало да изяснява и за очевидеца на злополуката, който споделил на служителите на реда в коя посока е избягал водачът на съдбовния джип, само че униформените не запомнили да му запишат имената. Този човек и до през днешния ден не е издирен.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР